Haberler

Sivil Toplum Örgütlerinden Belediye Başkanı Kubilay'a Ziyaret

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçe Belediye Başkanı Mukaddes Kubilay'ı Ziyaret Eden Bazı Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri Fikir Alışverişinde Bulundular.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçe Belediye Başkanı Mukaddes Kubilay'ı ziyaret eden bazı sivil toplum örgütü temsilcileri fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarete katılan Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı Ali Efe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Ergül ve Sanayi Sitesi Başkanı Ahmet Saltan ve Vilayetimizi Geri İstiyoruz Doğubayazıtlılar Derneği Başkanı Nihat Kurban, ilçenin sorunları hakkında görüş ve önerilerde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mukaddes Kubilay, sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür etti. Sivil toplum örgütleriyle devamlı istişare içinde olmanın gerektiğini söyleyen Başkan Mukaddes Kubilay, ilçenin geleceği için hep beraber ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

(EKİP-MET-Y) 12.04.2008 14:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title