Haberler

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ortak Afrin Açıklaması

Kırıkkale’deki sivil toplum kuruluşları düzenledikleri basın toplantısıyla Zeytin Dalı Harekatı’nı desteklediklerini ifade ettiler.

Kırıkkale'deki sivil toplum kuruluşları düzenledikleri basın toplantısıyla Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ifade ettiler.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklemek amacıyla Kırıkkale'de faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları (STK), Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda buluştular.

STK'lar adına basın açıklaması yapan Kırıkkale Yeşilay Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler, "Emperyalist devletler bölge ve devletimiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için terör örgütleriyle hareket etmektedirler. Ülkemizde yıllardır mücadele ettiğimiz PKK'nın kolları olan PYD/YPG terör örgütleri ABD ve Avrupa devletlerinden aldığı binlerce tır silah ve mühimmat desteği ile güney sınırımızda bir terör devleti kurmak için çabalamaktadır. Devletimiz kahraman askerlerimizle Fırat Kalkanı harekatı ardından Afrin'deki terör yuvalanmasına karşı Zeytin Dalı Harekatı gerçekleştirmektedir. Evlerinden yuvalarından zalim Esed zulmünden kaçan mazlum Türk, Kürt ve Arap kardeşlerimizin boşalttığı alanları PKK terör örgütü militanları doldurmaktadır. Bu operasyonla birlikte bölgenin teröristlerden temizlenmesiyle bölge halkının vatanlarına dönüşün önü açılacaktır. Terör örgütlerinin tüm yaptıkları Büyük İsrail projesine hizmet ettiği gözümüzden kaçmamalıdır. Kırıkkalemizin yerli ve milli sivil toplum kuruluşları olarak devletimizin ve kahraman ordumuzun başlattığı ve kararlılıkta devam eden başarılı Zeytin Dalı Harekatı'nı tüm gücümüzle destekliyoruz" dedi.

Ayrıca düzenlenen basın açıklamasına AK Parti ve Saadet Partisi yöneticileri de katılım sağlayarak destek verdi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kırıkkale Afrin TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title