Haberler

Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Rehberi Kitabı

Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Rehberi Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Rehberi Kitabı kitabının kısa özeti.

Sivil toplum örgütleri ulusal ve uluslararası alanda güçlerini arttırıyor, bu güç sivil toplum kuruluşlarına yönelik beklentiyi de aynı oranda yükseltiyor. Artan üye sayısı, etki ve finansal güç yönetenlerin üzerinde daha büyük bir baskı oluşturuyor. Farklı amaçlarla da olsa, uzun süre topluma hizmet amacıyla kurulan sivil toplum kuruluşları, yapıları gereği bu anlayışı yerine getirmenin en önemli araçlarından biri olan kurumsal yönetim anlayışını hayata geçirmeye yakın ve açık durumdalar.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği olarak; sermaye piyasası, halka kapalı şirketler, futbol endüstrisi, siyasi partiler ve medya kuruluşlarına değin çalışmalarımıza "Kurumsal Yönetim İlkeleri Işığında Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Rehberi" ile bir yenisini ekliyor; aynı inanç etrafında toplanan tüm sivil toplum kuruluşu üye ve yönetimlerine fayda sağlamasını diliyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Caretta Yayıncılık

ISBN: 9786056453106

Boyut: 15.0x23.0

Sayfa Sayısı: 52

Basım Yılı: Şubat 2014

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title