Haberler

Siverek'te sokak hayvanları yararına masa tenisi turnuvası

Güncelleme:

- Siverek'te sokak hayvanları yararına masa tenisi turnuvası Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmen ve öğrencilerinde katıldığı masa tenisi turnuvası düzenledi.

- Siverek'te sokak hayvanları yararına masa tenisi turnuvası

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmen ve öğrencilerinde katıldığı masa tenisi turnuvası düzenledi.

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yem ve barınak oluşturmak amacıyla masa tenisi turnuvasının finali yapıldı. Düzenlenen final karşılaşmasına Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Milli Eğitim Şube müdürleri ile öğrenciler katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Gölbaşı ile Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu final karşılaşmasında öğrencilerle masa tenisi oynadı. Turnuva sonunda öğrencileri anlamlı çalışmadan dolayı tebrik ettiler.

Sokak hayvanlarının korunması ve kollanması amacıyla örnek çalışmaya imza atıkları için öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, benzeri çalışmalara destek olacaklarını belirtti. Masa tenisinde ki amaçlarının kış aylarında sokakta aç kalan hayvanlara yardım etmek olduğunu söyleyen okul müdürü Çetin Yar, " Bununla beraber sokak hayvanlarına yardım ederek, öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturmak ve hem de masa tenisi turnuvası yaparak öğrencilerimizin spora ilgilerini artırmaktır. Turnuvaya çok güzel bir ilgi oldu, finalde de İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve misafirlerimiz katılarak ciddi katkıda bulundular, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Okullumuzda yaptığımız faaliyet amacına ulaştı diyebiliriz. Buradan elde ettiğimiz gelirle de sokak hayvanları için yem ve barınma yerleri için kullanacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Hisarcık Siverek Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title