Haberler

Siverek'te Park Etme Kavgası: 7 Yaralı

Park Etme Tartışması Üzerine İki Aile Birbirine Girdi, Polis Havaya Ateş Açarak Ayırabildi.

Kavga, saat 20.00 sıralarında Şirinkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı sokakta komşu olan A. ve S. ailesi fertleri arasında, araba park etme meselesinden dolayı tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve iki ailenin yakınlarının da katılımıyla kavgaya dönüştü.

Kadın, erkek yaklaşık 40 kişinin birbirine tüfek, taş ve sopa ile saldırdığını gören ve kavgaya engel olamayanlar durumu polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen polisler, taş ve sopalara hedef olan 3 aracın camlarının kırıldığı kavgayı ayırmakta başarılı olamayınca havaya ateş etmek zorunda kaldı. Polisin havaya defalarca ateş etmesinin ardından kavgada yaralanan Kazım S., Fahri S., Fevzi S., Yılmaz S., Mahmut A., Feridun A. ve Mehmet A., olay yerine çağrılan ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların tedavisine başlanırken, polis kavgaya karıştığı saptanan 6 kişiyi gözaltına aldı. Olay yerinde bulunan bir ruhsatsız tüfeğe de el konulurken, yeni bir kavga yaşanmaması için mahallede polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title