Haberler

Siverek'te İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı

Siverek'te ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.

Siverek'te ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.

Uluslararası yardım derneği olan Yedi Başak yardım derneği, Ahmet Arif Ortaokulunda eğitim-öğretim gören ve maddi imkanları yetersiz olan ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye mont, kazak, bere, eldiven, çanta gibi kışlık giyecek yardımında bulundu.

Okulun konferans salonunda yapılan bir törenle dağıtımı yapılan yardımlar için, öğrenciler ve velileri teşekkür etti.

Siverek yedi başak temsilci Abdulgafur Elçi yaptığı açıklamada, "Dünyada ve Türkiye'de birçok ihtiyaç sahibi insana yardımlarımız oluyor. Siverek'te kışa girmeden önce dört yüz öğrenciye kışlık yardımı yapmıştık, bugünde Ahmet Arif Ortaokulunda okuyan 50 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıyoruz. Gönül isterdi ki tüm okullarda ve ihtiyaç sahibi öğrencilere desteğimiz ulaşsın ama imkanlar dahilinde bunu yapıyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen yedi başak derneği merkezine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yardım yapılan Gülcan Çakırkaya," Yedi Başak Yardım derneğinden ağabeyler buraya gelip bize yardımda bulundular, kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title