Haberler

Sivassporlu Yönetici ve Futbolcular İftarda Buluştu

Turkcell Süper Lig'in Başarılı Takımlarından Sivasspor'da Yönetim ve Futbolcular, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi. Yemek Sonrasında Konuşan Yönetim ve Teknik Heyet, Sivasspor'a Maddi ve Manevi Yardım Edilmesi Gerektiğini İşaret Ettiler.

Turkcell Süper Lig'in başarılı takımlarından Sivasspor'da yönetim ve futbolcular, iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrasında konuşan yönetim ve teknik heyet, Sivasspor'a maddi ve manevi yardım edilmesi gerektiğini işaret ettiler.

Büyük Otel'de düzenlenen iftar yemeğine ikinci başkan Mehmet Oflaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların tamamı katıldı. Yemek sonrasında konuşan Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Türk ve İslam aleminin Ramazan ayının kutlayarak, bayramlarını şimdiden tebrik etti. Tahkim Kurulu'nun Trabzonspor maçı ile ilgili olarak verdiği kararı değerlendiren Fikret Ünsal, "Takımımız, gerçekten çok başarılı konumda. Kimileri 6, kimileri de 7 veriyor ama Tahkim Kurulu'ndan çıkan

kararı federasyonun tescil etmemesi mümkün değil. O tescili de bekledikten sonra 7 maçta 18 puanla ligin 2. sırasına oturmuş durumdayız. Yani Süper Lig'e çıktıktan sonra 1, 2 ve 3. sezonda artık Sivasspor, rüştünü Bülent hocamız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla ispat etmiş durumdadır" dedi.

Bundan sonra ayaklarının üzerine basarak, başarılarının devam etmesini dileyen Ünsal, Sivasspor'a ekonomik olarak destek verilmesinin zorunlu hale geldiğini dile getirerek, "Sivas'taki bir takım güçlerin harekete geçerek maddi konuda Sivasspor'a destek olmaları şarttır. Yine, tekrar tekrar söyleyeceğim. Aksi takdirde biz 2 yıl sonra ciddi durumda sıkıntıya düşeriz. Onun için bu günden tedbir almak gerekiyor. İnşallah, başta valimiz, belediye başkanımız ve milletvekillerimiz olmak üzere konuya ciddi bir

şekilde eğilirler ve kaynaklar bularak Sivasspor'u maddi açıdan da rahatlatırlar. Bugün, Bülent hocamızın 50 bin YTL ile başlatmış olduğu otobüs kampanyasına Ticaret Odası'nın ciddi anlamda katkıda bulunmasını istiyoruz. Daha fazlası söylemek gerekirse Ticaret Odası'ndan Sivasspor'a yapılı bir otobüs bekliyoruz" dedi.

Sivasspor'un daha başarılı olması için desteklerin yapılması gerektiğin altını çizen Ünsal, şunları kaydetti:

"Ben, takımımızın bundan sonra daha başarılı olamaması için hiçbir sebep göremiyorum. Çünkü, teknik direktörümüz, liglerin en başarılı teknik direktörüdür. Kendisini, yönetimini ve öğrencilerini Sivasspor adına canı gönülden kutluyorum. Başarıları inşallah devam eder."

Ardından bir teşekkür konuşması yapan teknik direktör Bülent Uygun da kulübe ekonomik desteğin yapılması gerektiğine dikkat çekerek, "Sonucunda biz, hep beraber el birliği ile başta yönetimimiz, taraftarımız ve basın mensupları olmak üzere futbolcu kardeşlerimle birlikte güzel şeyler yapmaya çalıştık, yapmaya da çalışıyoruz. Tabi ki, herkesin desteğe ihtiyacı vardır. Bir de böyle başarılı olup da önüne bir çok engel çıkabilecek olan durumlarda bile şehrin önünde gelenleri ile birlikte, Sivasspor'u

sevenlerin desteğine daha fazlasına ihtiyacımız var. Dolayısıyla herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu.

Uygun, bugün 50 bin YTL para vererek başlattığı Sivasspor'a otobüs kampanyasında en önemli görevin Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) düştüğüne dikkat çekerek, "Bu takımın en büyük sorunlarından bir tanesi de otobüstür. Bütün takımlara otobüslerini Ticaret ve Sanayi Odası alıyordur. Ben de 50 bin YTL vererek, bu işe başlamış bulunuyorum. 200 bin Euro civarında olan bu otobüsü Sivasspor'a Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım başta olmak üzere işadamlarımızdan mutlaka ve mutlaka temin edilmesini

bekliyoruz. Onlara yakışan da budur" dedi.

Uygun, TSO ile birlikte Belediye Başkanı'na da seslenerek, her ilde olduğu gibi Sivas'ta da otoparkların gelirinin belediye tarafından Sivasspor'a bağışlanması gerektiğini, Vali Veysel Dalmaz'ın da İl Özel İdaresi aracılığıyla tesislerindeki eksikliğin giderilmesi gerektiğini savundu. Sivasspor'un kalkınmasında en büyük etkenlerin başında Sivasspor'un geldiğini işaret eden Uygun, "Bu yardımları bekliyoruz. Çünkü, Sivas'ın kalkınmasında en büyük etkenlerdin birisi Sivasspor'dur. Bunu kabul etmeyenler, bu

kayanın altında ezilirler. Dolayısıyla, kamu yararına kurulmuş olan bu dernek, 7 milyona yakın Sivaslı'yı ilgilendiriyor. Bu da demektir ki, herkesi ilgilendiriyor. O yüzden herkes, bu kayanın altına elini sokmak zorunda. Çünkü, çığ gibi büyüyüp, yolumuza devam ediyoruz. Bu yolumuza devam ederken de bu desteklere ihtiyacımız var. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(İG-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title