Haberler

Sivasspor'un Zirve İnadı

Turkcell Süper Lig'de '3 Büyükler' ile Zirve Mücadelesi Veren Sivasspor, Kasımpaşa'yı da Deplasmanda Mağlup Ederek Zirve Yarışındaki İddiasını Sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'de ''3 Büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, Kasımpaşa'yı da deplasmanda mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Ligin 28. haftasına lider Fenerbahçe ve aynı puana sahip ikinci Galatasaray'ın 2 puan gerisinde, dördüncü Beşiktaş'ın averajla önünde 58 puanla üçüncü sırada giren Sivasspor, ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'yı, deplasmanda İvan Cvetkov'un attığı gollerle 4-0 mağlup ederek puanını 61'e çıkardı.

Zirve yarışı verdiği rakiplerinden Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği, Galatasaray'ın ise sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldığı haftayı, Kasımpaşa'yı yenerek 3 puanla kapatan Sivasspor, Fenerbahçe ile birlikte zirvede haftayı en karlı kapatan takım oldu.

Ligin son 6 haftasına 63 puanlı lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde, 61 puanlı ikinci Galatasaray'ın averajla gerisinde üçüncü sırada giren Sivasspor, gelecek hafta sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Sezon sonunda en az Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefleyen Sivasspor, son 6 haftada sahasında Beşiktaş, Ankaraspor ve Galatasaray, deplasmanda ise Kayserispor, Denizlispor ve Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title