Haberler

Sivasspor'un Gol Ortalaması

Ahmet Ekici - Spor Toto Süper Lig'de yarın şampiyonun belirleneceği maçta lider Fenerbahçe'yi konuk edecek Sivasspor, bu sezon geride kalan 33 maçta 1, 2 gol ortalamasıyla oynadı.

Ahmet Ekici - Spor Toto Süper Lig'de yarın şampiyonun belirleneceği maçta lider Fenerbahçe'yi konuk edecek Sivasspor, bu sezon geride kalan 33 maçta 1, 2 gol ortalamasıyla oynadı.

Ligde geride kalan 33 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik, 14 yenilgiyle 35 puan toplayan Sivasspor, rakip filelere 40 gol atarken, kalesinde 53 gol gördü. Maç başına ortalama 1, 2 gol atan, buna karşın 1, 6 da gol yiyen Sivasspor, 33. hafta sonunda ligde 35 puan ve eksi 13 averajla 15'inci sırada yer alıyor.

Sivasspor, Mehmet Yıldız, Ricardo Pedriel Suarez ve Michael Eneramo gibi etkili forvetlere sahip. Bu oyuncuların yanı sıra Sivasspor'un kadrosunda Erman Kılıç, Kamil Grosicki ve Cihan Yılmaz gibi gole dönük oyuncular bulunuyor. Yiğidolar'da yine uzun boylu savunma oyuncuları Sedat Bayrak, Jakup Navratil, Murat Sözgelmez ve Denniss İvanovs ile ön libero Tomas Rada, hava toplarında ve yan toplarda rakip kalede etkili olan isimler olarak göze çarpıyor.

En golcü isimlerin ise 7'şer gol atan Erman Kılıç ve Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez'in olduğu Sivasspor'da, bu ikiliyi takıma devre arasında dahil olmasına rağmen 6 gol atan gole dönük orta saha oyuncusu Polonyalı Kamil Grosicki ve 5 gol kaydeden Cihan Yılmaz takip ediyor.

Sivasspor'un golcü oyuncularından Nijeryalı Michael Eneramo'nun 3, kaptan Mehmet Yıldız'ın ise 2 golü bulunuyor. Yine savunma oyuncularından Sedat Bayrak 2 kez, Jakup Navratil ile Fransız golcü Yannick Kamanan ise 1'er kez gol atma sevinci yaşadı.

Takımla devre arasında yolları ayrılan Bronu Zita Mbanangoye ve Ceyhun Eriş de 2'şer gole imza atmıştı. Sivasspor'un 2 golünde ise rakip oyuncuların (kendi kalesine) imzası bulunuyor.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title