Haberler

Sivasspor, Trabzonspor Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçına ilişkin, "Tek düşüncemiz, taraftarımızın da desteğiyle galibiyet" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynayacakları Trabzonspor maçına ilişkin, "Tek düşüncemiz, taraftarımızın da desteğiyle galibiyet" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekip, Trabzon maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sercan Yıldırım ve Adem Koçak'ın sakatlıkları nedeniyle yer almadığı antrenmana, yönetimin aldığı karar doğrultusunda bir süredir takımdan ayrı çalışan Jan Rajnoch da katıldı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımların ligin ikinci yarısında telafisi olmayan çok zor maçlar oynadıklarını söyledi.

Hem ligde, hem kupada mücadele ettiklerini anımsatan Çalımbay, şöyle konuştu:

"Dar zamanda çok maç oynadık. Kupada çok iyi gittik ama ligin ikinci yarısında, Mersin maçında sıkıntı yaşadık. O da çok maç oynamamızdan kaynaklandı. Takım olarak hepimiz buradayız. Sakatlıkları süren Sercan Yıldırım ve Adem Koçak dışında, Mıchael Eneramo'nun cezası var. Milli takımdan gelen arkadaşlarımız da takımımıza katıldı. Rajnoch'un cezası vardı, onu da affettik, o da geldi. Takım olarak iyiyiz."

Pazar günü oynayacakları Trabzonspor maçının çok zor geçeceğini ve bunun farkında olduklarını dile getiren Çalımbay, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın takımın başına gelmesinin ardından bordo-mavili ekibin iyi bir hava yakaladığını ifade etti.

Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçında başından sonuna kadar çok mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayarak, şunları aktardı:

"Bizim de puan ve puanlara ihtiyacımız var. Rakip kim olursa olsun bizim puan almamız gerekiyor, iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Tek düşüncemiz taraftarımızın da desteğiyle galibiyet. Başka bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe maçını kazandık. Fenerbahçe maçında gösterdiğimiz mücadelenin üstünde oynamamız gerekiyor ve ofansta da çok iyi olmamız gerekiyor. Fenerbahçe galibiyetinin anlamı, Trabzonspor maçını da çok iyi bir şekilde bitirirsek daha da büyük olacak. Konumumuza baktığınızda rakip takım ayırma şansımız yoktur. Mutlaka bizim maçlarımızı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Önümüzde çok iyi bir fırsat yakaladığımız kupa maçımız var, ona da rahat bir şekilde çıkıp final oynamak istiyoruz."

-Futbolcuların görüşleri-

Futbolculardan Ümit Kurt, Trabzonspor maçından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ve maçın çok önemli olduğunu belirtti.

A2 Milli Takımı kadrosunda yer alan Ziya Erdal da, Trabzonspor'u yenmek istediklerini söyleyerek, "İnşallah pazar günü seyircimizin desteğiyle Trabzonspor maçını iyi bitirip lige devam etmek istiyoruz" dedi.

Azerbaycan Milli Takımı'na çağrılan Cihan Özkara ise, Trabzonspor maçında forma şansı bulması halinde bunu en iyi şekilde değerlendireceğini ifade etti.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Sercan Yıldırım Rıza Çalımbay Trabzonspor Sivasspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title