Haberler

Sivasspor Tesislerinde Patlama: 1 Yaralı (3)

Sivasspor TESİSLERİNDE PATLAMA: 1 YARALI (3)

GENÇ FUTBOLCUNUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Sivasspor'un idari binasi ve altyapı takımlarının konakladığı binanın mutfak kısmında meydana gelen patlamada yaralanan A2 takım oyuncusu Batınay Ak, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Genç futbolcunun olay sırasında oyun salonunda arkadaşları ile oturduğu ve patlama sırasında yıkılan duvar tuğlalarının sırtına isabet ettiği öğrenildi.

Bir hafta önce Samsun'dan Sivas'a geldiğini belirten genç oyuncu Batınay Ak, "Yemek yedikten sonra arkadaşlar ile birlikte odamıza çekildik. Bir süre sonra oyun oynamak için dinlenme salonuna geçtik. Bu sırada patlama oldu. Patlamanın şiddeti çok büyüktü. Patlama sonrası oturduğumuz yerde bulunan duvarlar üzerimize yıkıldı. Bizleri Allah korudu. Benden başka kimsede bir şey yok. Sırtıma tuğlalar düştü. Biz üçüncü katta olmamıza rağmen patlamayı çok kötü hissettik" dedi.

Tedavisi süren Batınay Ak'ın sağlık durumunun iyi olduğu, bir müddet gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title