Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, Sivas İl Özel İdarespor'un İftar Yemeğine Katıldı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivas İl Özel İdarespor'un iftar yemeğine katıldı.

Sivas spor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivas İl Özel İdare spor'un iftar yemeğine katıldı.

Sivas spor takımının akşam gerçekleştirdiği idmanın ardından İl Özel İdaresi ek binasındaki tesislerde düzenlenen iftar yemeğine katılan Çalımbay, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sivas İl Özel İdare spor'un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Yemeğe, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı Mahmut Kayhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediye spor'un kulüp başkanı Ahmet Polat, Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Demirok, Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız, Sivas'ın Bölgesel Amatör Lig'deki diğer temsilcisi olan Zara Belediye spor'un sportif direktörü Mustafa Ateş, spor adamları ve basın mensupları katıldı.

Çalımbay, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, İl Özel İdarespor'a ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade ederek, takıma başarılar diledi.

Sivasspor'un yeni sezon hazırlıklarının iyi bir şekilde devam ettiğini belirten Çalımbay, takımı lige hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yeni sezonda uygulanacak olan play-off sistemine de değinen Çalımbay, bu sistem nedeniyle takımların en az ilk 8'i hedefleyeceğini söyledi. Sivasspor olarak yeni sezonda ilk 8'in içinde yer almayı hedeflediklerini bildiren Çalımbay, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Son 2 sezonda Sivasspor'un düşme korkusu yaşadığını anımsatan Çalımbay, yeni sezonda bu sıkıntıları yaşamak istemediklerini ve ilk 8'in içerisine girmeyi hedeflediklerini söyledi. Çalımbay, bir forvet oyuncusu daha alarak transfer dönemini kapatmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Mahmut Kayhan ise Çalımbay ve diğer davetlilere yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başından beri Spor Toto 3. Ligi hedeflediklerini ifade eden Kayhan, hem kendilerinin, hem de Zara Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lige yükselmesini temenni etti.

Bu arada, İl Özel İdarespor'un 27 Ağustos Cumartesi günü saat 15. 30'da 4 Eylül Spor Kompleksi Dış Sahada Sivasspor A2 takımı ile hazırlık maçı yapacağı belirtildi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title