Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Karabük Maçı Bizim İçin Çok Önemli"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, En Çok Kasımpaşa Maçında Alınan Mağlubiyete Üzüldüğünü Belirterek, "karabük Maçı Bizim İçin Çok Önemli. Kasımpaşa Maçındaki Oyunu Skora da Yansıtabilirsek İstediğimiz Sonucu Alabiliriz" Dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, en çok Kasımpaşa maçında alınan mağlubiyete üzüldüğünü belirterek, "Karabük maçı bizim için çok önemli. Kasımpaşa maçındaki oyunu skora da yansıtabilirsek istediğimiz sonucu alabiliriz" dedi.

4 Eylül Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay öncelikle camianın bayramını kutladı. Taraftara Kasımpaşa maçında bayram sevinci yaşatamadıklarını belirten Çalımbay, "İsterdik ki taraftarlarımıza iyi bir bayram yaşatalım Kasımpaşa maçı ile ama maalesef olmadı, hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. İnşallah Karabükspor maçı ile taraftarlarımıza ikinci bayramı yaşatırız" dedi.

Kasımpaşa maçının en çok üzüldüğü karşılaşma olduğunu söyleyen Çalımbay, "Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Bir deplasman takımı deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa biz de öyle oynadık. Birçok pozisyona girdik, maalesef değerlendiremedik. Çok şanssız bir şekilde de iki gol yedik. Yemememiz gereken gollerdi. Biz göreve geleli üç hafta oldu, üç maç oynadık. 2 maçı deplasmanda bir maçı evimizde oynadık. Baktığımız zaman deplasmandaki maçlarımıza Beşiktaş maçında son saniyede direkten dönen top, boş kaleye atamadığımız gol, Kasımpaşa maçında atamadığımız pozisyonlar oldu. Genel olarak baktığımız zaman takımın temposu yükseldi. Amacımız kalan beş maçı en iyi şekilde bitirmek. Bütün futbolcularıma inanıyorum, güveniyorum. Hele Kasımpaşa maçını gördükten sonra güvenim bir kat daha arttı. Biz bu sene çok iyi şeyler yapacağız. Oynayacağımız beş maçı da çok iyi bir şekilde bitireceğiz. İnşallah bunun başlangıcı da Karabükspor maçı olacak. Kasımpaşa maçında oynadığımız oyunun üstüne bir daha çıkabilir ve oyunu skora yansıtırsak mutlaka 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Karabükspor maçı bizim çok önemli bir karşılaşma. Bizim şiddetle puana ihtiyacımız var" diye konuştu.

"ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ"

Sivasspor'un camia olarak çok büyük şanssızlık yaşadığını ancak böyle gitmeyeceğini söyleyen Çalımbay, "Bunun için biz çok daha iyi çalışıp, çok daha iyi konsantre olup girdiğimiz pozisyonları da değerlendirdiğimiz takdirde ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatacağımıza inanıyorum. Son beş maçımız, rakip kim olursa olsun bizim için çok önemli ve telafisi olmayan maçlar. Bunun için bu son beş maç, Sivasspor'un kaderini çizecek maçlar. Biz hepsinin farkındayız. Sorumluluklarımızı da biliyoruz. Bu kaostan mutlaka çıkacağız. Mükemmel bir yönetimimiz var. Sivasspor çok daha iyi yerlere gelsin diye ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ama bir şanssızlıktır gidiyor iki sezondur. Bizim buraya gelme amacımız da bu şanssızlıklara son vermek. Devre arası takımımıza takviye yaparak, çok daha iyi çalışarak Sivasspor'u daha iyi yerlere getireceğiz" şeklinde konuştu.

'EMENİKE'YE ÖZEL ÖNLEM'

Kasımpaşa maçında sahaya sürdükleri kadronun durumundan memnun olduğunu de ifade eden Çalımbay, "Karabükspor maçında çok fazla değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Karabükspor iyi bir takım, iyi oyunculara sahip. Emenike, İlhan, Ferdi, bunlar etkili oyuncular. Gerekli önlemimizi alacağız bu oyunculara karşı. Hangi oyuncum oynarsa oynasın ben onlara güveniyorum. Geçen hafta Kasımpaşa maçında güvenimi de boşa çıkartmadılar. Hafta içi gazetelere baktığımız zaman haftanın kalecisi Kasımpaşa kalecisi, bu demek oluyor ki Sivasspor bayağı üstün oynamış. Biz bu maçta gerekli önlemimizi alacağız, ama her şey sahada belli oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da gerekli önlemlerimizi aldık, ama 3'üncü dakikada gol yedik. Bizim ne olursa olsun kendi evimizde gol yemememiz lazım. Her takıma karşı gol buluruz, önemli olan gol yemememiz" dedi.

Takımdaki yabancılardan Diallo ve Mbanangoye'nin milli takımlarının maçları için ülkelerine gittiklerini ve bugün takıma dahil olacaklarını söyleyen Çalımbay, Kasımpayşa maçında ilk kez görev verilen genç kaleci Alişan'ı ise çok beğendiğini ve performansından memnun olduğunu söyledi. Uzun süredir sakat olan Hayrettin'in takımdan ayrı çalışmalara başladığını vurgulayan Çalımbay, Murat'ın tedavisinin sürdüğünü, kaleci Ramoviç'in yarın Sivas'a döneceğini ve Abdurrahman'ın da haftaya hazır olacağını dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title