Haberler

Sivasspor Son İki Maçı Kazanmak İstiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarı hedeflerini belirleme açısından İstanbul Belediye ve Samsun maçlarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarı hedeflerini belirleme açısından İstanbul Belediye ve Samsun maçlarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı bulunan Hayrettin takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Antrenman öncesinde maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, sadece İstanbul maçını değil Samsun maçını da düşündüklerini belirterek, "İstanbul Belediye ve samsun maçını iyi bitirmemiz gerekiyor. Buradan alacağımız sonuçlar ikinci yarı hedeflerimizi belirleyecek. Belediye çok iyi bir takım. Biz de iyi takımız ve kendimize güveniyoruz. Yeter ki kapasitemizi sahaya yansıtalım. İnşallah taraftarımız İstanbul'da bizi yalnız bırakmazsa istediğimiz şekilde döneceğimizi umut ediyoruz. Üst üste iki kritik maç oynayacağız. Kazanmak istiyoruz ama futbolda her şey oluyor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşanıyor. Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar oynayacağız" dedi.

İlk yarıda özellikle çok fazla hakem hatası yaşadıklarını belirten Çalımbay, "Bilerek yapıldığına inanmıyorum ama bizi buldu. Takım olarak bu sezon sıkıntılı günler yaşadık. Şu an bulunduğumuz konum iyi ama daha da fazla puanımız olabilirdi. Bunları ikinci yarıda da almamız gerekiyor. Hatalar yaparsak ilk 8 bizim için hayal olur. Bilhassa maçlarda oyundan hiç kopmadığımız için memnunum. Mağlup duruma da düşsek oyundan kopmuyoruz" diye konuştu.

Antrenmanı Sivasspor Başkan Vakili Erdal Sarılar ile şike davasında cezaevinden tahliye olan ve kente gelen kaleci Korcan Çelikay da kenardan izledi.

CİHAN VE KERİM ZENGİN AYRILDI

Sivasspor ile sözleşmesini fesh eden Cihan Yılmaz'dan sonra sezon başında Kasımpaşa'dan transfer edilen Kerim Zengin'de bugün sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla vedalaşan Kerim'in ilk onbirde oynayacağı bir takımla anlaşmak için izin istediği belirtildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Cihan ve Kerim'i kendilerinin göndermediğini, isteyerek ayrıldıklarını belirterek, "Onların kendilerine göre hedef ve düşünceleri vardı ve bu bize ters geldi. Ben ikisine de saygı duyuyorum. Biz bir takımız, takım halinde düşünmemiz gerekiyor. Bize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve gidecekleri takımlarında başarılar diliyoruz. İnşallah gittikleri takımlarda çok iyi şekilde başarılı olurlar diyoruz. Tamamen kendi istekleri ve hedefleri doğrultusunda hareket ettiler ve biz de bazı şeyler bize ters geldiği için yollarımız ayırdık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title