Haberler

Sivasspor, Şampiyonluğa İnanıyor

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Şampiyonluk İddialarını Son Maça Kadar Sürdüreceklerini Belirterek, "Sahamızdaki Beşiktaş ve Galatasaray Maçlarını Kazanarak, Göbek Bağımızı Kendimiz Keseceğiz" Dedi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, şampiyonluk iddialarını son maça kadar sürdüreceklerini belirterek, "Sahamızdaki Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını kazanarak, göbek bağımızı kendimiz keseceğiz" dedi.

Şampiyonluk yarışında 3 büyük takımla eşit şanslara sahip olduklarını ifade eden Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Süper Lig'de 3 sezondur yenemediğimiz Konyaspor'u taraftarlarımızın desteğiyle 3-0'lık net bir skorla yenerek şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacağımızı bir kez daha ispat ettik. Şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ederken 4 takımın şansını da eşit görmekteyiz. Ligde kalan 7 maçımızın 3'ünü kendi sahamızda 4'ünü deplasmanda oynayacağız. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını kazanarak şampiyonluk yarışında kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz. Tahmini olarak 76 veya 77 puana ulaşan takım şampiyon olacak. 4 takımın oynayacağı maçlara bakıldığında şampiyonluğu göğüslememek için hiçbir neden göremiyoruz. Rakiplerimiz, geçen hafta Beşiktaş'ın kaybettiği gibi hiç tahmin etmedikleri maçları kaybederlerse şampiyonluk yarışında Sivasspor'un işi daha da kolaylaşacaktır" dedi.

Taraftarlardan Sivasspor'a daha fazla destek olmalarını isteyen Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Şampiyonluk yarışında kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Sivasspor'a Yiğidoların bugüne kadar olduğundan daha fazla maddi ve manevi destek vermelerini bekliyoruz. Bu kadar yaklaştığımız şampiyonluğa ulaşmamız Sivas şehri için 'asrın başarısı' olacak Süper Lig şampiyonluğunun ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha önemle çiziyorum ve 7'den 70'e tüm Yiğidoları aynı düşünceler içerisinde olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un Sivas'ın plaka numarası olan 58'e ulaşmasının da ayrı bir başarı olduğunu ifade eden Ünsal, "Kadromuzun önemli isimlerinden, Sedat, Yasir ve Balili gibi oyuncularımızdan yoksun olmamıza rağmen, aynı zamanda plakamız olan 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mütevazı kadromuzu en verimli şekilde kullanan teknik heyetimizi, yardımcılarını, kapasitelerinin çok çok üstünde performans gösteren futbolcularımızı ve sağlık ekibimizle birlikte tüm emeği geçenleri yürekten kutluyoruz" dedi.

Şimdiden gelecek sezon hazırlıklarına da başladıklarını kaydeden Ünsal, "Hem kurumsallaşmak hem de kurumsallaşırken şampiyonluğa oynadığı halde neredeyse borçsuz diyeceğimiz bir şekilde bir Anadolu kulübünün yoluna devam etmesinin nedenli zor olduğunu futbol kamuoyu yakından bilir. Sivasspor yönetimi olarak takımımızın şampiyonluğa koştururken, önümüzdeki sezon kadrosunun büyük bir bölümünde şimdiden oluşturmuştur. Bu da Sivasspor'un önümüzdeki yıllarda da hep zirveye oynayan, başarısını her sezon idame ettiren bir takım haline getirecektir" diye konuştu.

(İG-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title