Haberler

'Sivasspor Şampiyon Olsun'

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Şampiyonluk Yarışında İddialarının Son Ana Kadar Süreceğini Belirterek, "Henüz Hiçbir Şey Bitmedi. Sonuna Kadar Şampiyonluk İçin Mücadele Edeceğiz. Sezon Sonunda Eğer Zirvede Biz Olmayacaksak İstanbul Kulüpleri Yerine Bir Anadolu Kulübü Olan Sivasspor'un Şampiyon Olması Bizi Mutlu Eder" Dedi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, şampiyonluk yarışında iddialarının son ana kadar süreceğini belirterek, "Henüz hiçbir şey bitmedi. Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Sezon sonunda eğer zirvede biz olmayacaksak İstanbul kulüpleri yerine bir Anadolu kulübü olan Sivasspor'un şampiyon olması bizi mutlu eder" dedi.

Ligde yaşadığı üst üste puan kayıpları ile zirveden uzaklaşan Trabzonspor, şampiyonluk iddiası son ana kadar sürdürmekte ısrarlı. Bordo-mavili takımın Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, şampiyonluğun günübirlik gelecek bir başarı olmadığını, geniş kapsamlı bir projeyle yakalanabileceğini belirterek, "Şampiyonluk öyle çok kolay bir olay değildir. İlla şampiyonluğa kilitlenerek hesap yaptığınız zaman başarılı olamıyorsunuz. Şampiyonluk için yaptığınız çalışmanın birinci yılında da şampiyon olabilirsiniz üçüncü yılında da. Süper Ligde şampiyonluk yarışı her sezon kıyasıya geçer. Bu sezon bizim de şampiyonluk iddiamız var. Sonuna kadar bu iddiamızın peşinde olacağız. Şu anda zirvedeki takımlar ile aramızdaki puan farkının biraz açıldığı doğrudur ancak bu puan farkını kapatacağımızı düşünüyoruz. Trabzonspor zirveden asla kolay kolay vazgeçmez. Eğer bu ligde biz şampiyon olamazsak, İstanbul kulüpleri olacağına tabi ki bir Anadolu kulübü olan Sivasspor'un şampiyon olmasını isteriz. Ancak dediğim gibi Trabzonspor'un şampiyonluğu kimseye kolay kolay bırakmaya niyeti yok. Sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağız" diye konuştu.

"HÜSEYİN MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILMALIYDI"

Milli takıma az sayıda futbolcu göndermelerinden dolayı üzgün olduklarını ancak bir hayal kırıklığı yaşamadıklarını söyleyen Kafkas, "Trabzonspor'da milli takımda oynayabilecek seviyede 5 - 6 futbolcu var. Bu futbolcularımızın form grafiği iyi olduğu zaman eminim hepsi birden Milli takıma gideceklerdir. Bence Kaptan Hüseyin'in milli takıma alınmaması çok üzücü. Hüseyin şu andaki performansı ile Milli takıma alınabilirdi. Yine de olumlu düşünerek bunun Fatih Terim'in önündeki maçların oyun sistemine uygun futbolcular için yaptığını düşünüyoruz. Çok fazla da eleştirmek istemiyorum. Trabzonspor gerçek kimliğine büründüğünde yine Milli takımlara en fazla futbolcu veren takımlardan biri olacağımızdan eminiz" diye konuştu.

"TRABZONSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR"

Kafkas, yaklaşan kongre öncesi Trabzon'daki tek aday çıkarma çalışmalarının da normal olduğunu ifade ederek, "Kongre sürecinde bir çok birlik toplantısının yapılması gayet normal. Bu Trabzonspor'un sahipsiz olmadığını gösterir. Trabzonspor'un bir çok sahibi vardır. Herkes Trabzonspor'u daha iyiye götürmek için bir çaba harcıyor. Biz yönetim kurulu olarak Aralık ayındaki kongrede tekrar aday olup olmayacağımız konusunda her hangi bir fikir birliğine varmadık. Başkanımız Nuri Albayrak'ın vereceği kararı bekliyoruz. Ondan sonra her yönetici kendisi hakkındaki kararı verecektir" diye konuştu.

"YANAL TAKVİYE İSTEDİ"

Kafkas, Ersun Yanal'ın takıma takviye istediğini de belirterek, "Kendisi ile takımın durumu hakkında sürekli görüşmeler yapıyoruz. İki takviye yapılırsa takımın daha iyi olabileceğini söyledi. Biz de bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Ancak gönderilecek veya kalacak futbolcular hakkında kesin bir karara varmadık" dedi. Kafkas, transfer dönemine kadar olan süreci en az hasarla kapatmak istediklerini ifade ederek, "Beklenmeyen puanlar kaybettik. Ersun Yanal ve ekibinin gelmesi ile yeni bir anlayış ve yeni bir sistem oturuyor. Sonuçlar kötü olmasına rağmen ilerleyen haftalarda çok iyi bir seri yakalayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kafkas, Rusya'da Zenit ile Lig Şampiyonluğu yaşayan Fatih Tekke'yi de kutladığını ifade ederek, "Fatih tüm Trabzon'u ve Türkiye'yi Rusya'da başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Bizim burada yüzümüzü güldürdü. Şu anda transferi konusunda Başkanımız Nuri Albayrak, kendisi ile sürekli temas halinde" şeklinde konuştu.

Bu arada Trabzonspor'un tüzük gereği Aralık ayı içerisinde yapılması gereken Olağan Genel Kurul toplantısının tarihleri belli oldu. Buna göre çoğunluk aranan genel kurul 8 - 9 Aralık 2007 tarihlerinde toplanacak. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 15 - 16 Aralık 2007 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Şu ana kadar İbrahim Hacıosmanoğlu, Hacı Yıldız ve Yakup Aslan başkanlık için adaylıklarını açıkladı. Üç isim de liste kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

GALATASARAY HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. İdmana sakatlıkları devam eden Tolga Zengin ve Ayman ile Milli takımlarda bulunan Gökdeniz ve Jabi katılmadı. Düz koşu ile başlayan idman, kısa süreli depar çalışmasının ardından pres çalışması ile sürdürdü. Pres çalışmasında isteksiz gözüken futbolcuları sürekli azarlayan Yanal, Adnan, Celaleddin, Tomas Jun, Tayfun ve Hasan'a idman sonu ekstra koşu cezası verdi. Yanal idman sırasında özellikle genç futbolcuların sergilediği performanstan memnun kaldı. Bordo - mavili takım yarın akşam PAF takımıyla hazırlık maçı oynayacak. Öte yandan tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, yarın Trabzon Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılacak olan, 'Sporda eğitilmiş sporcunun önemi' adlı panele konuşmacı olarak katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title