Haberler

Sivasspor - Manisaspor Maçının Ardından

Sivasspor'un 2-1'lik Sonuçla Kupaya Veda Ettiği Müsabaka Sonrası Değrlendirmelerde Bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Henüz Takımı Tanımaya Çalıştıklarını Belirtti.

Sivasspor'un 2-1'lik sonuçla kupaya veda ettiği müsabaka sonrası değrlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, henüz takımı tanımaya çalıştıklarını belirterek, "Biz takımı dışarıdan tanıyoruz. Ben geleli daha 2 gün oldu. Takımla birlikte 2 idmana çıktım. Benim takımı görmem açısından çok önemliydi maç ama ne olursa olsun mağlubiyetle ayrılmak olmamalıydı. Takımın oyunundan memnunum. Özellikle maçın başı ve son yarım saatlik bölümden son derece memnunum. Pozisyonlara girdik ama bunları değerlendiremedik. Şu anda Sivas'ın en büyük probleminin puan durumuna da baktığımızda yenilen goller olduğunu göreceksiniz. Maalesef bugün yediğimiz gollerde iki ölü toptan iki gol yedik. Yapılan hatalar ve bundan öncede bu hatalardan yenilen goller olmuş. Takımla çalışma imkanı bulamadığımız için fazla bir şey yapamadık. Gördüğüm kadarıyla takımda defansif açıdan inanılmaz zaaflar var. Diğer açıdan ise çok yetenekli oyuncularımız var. Oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var. Son paslara dikkat etmemiz lazım. Basit hatalar yapıyoruz. Bizim tek sıkıntımız şuan için zaman. Devre arasına kadar içerideki 3 maçımızı kazandığımız takdirde, yapacağımız takviyelerle bu takım çok iyi yerlere gelecek. Şu maçta nerelerde hatamız olduğunu gördük. Hayrettin, Murat, Sedat ve kalecimizin sakat olması dezavantajdı. Maçı oynamak benim açımdan çok iyiydi. Ama mağlubiyet olmamalıydı. Oynanan oyundan memnunum ancak yenilen gollerde hatalıydık. Bizim bazı şeylere çok dikkat etmemiz gerekiyor. Özelliklede defansif anlamda." şeklinde konuştu.

KARAMAN, 'YENİLSEK ÜZÜLMEZDİK'

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, tur atladıkları için memnun olduklarını belirterek, "90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman ilk 30 dakikada Sivasspor üstündü. Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı. Rıza hocada takımı görmek istedi sanırım. Bunun ardından oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarıda ise golü bulduktan sonra rakibi kapatıp pozisyon vermemeye çalıştık. Biz Anadolu takımları için hele hele kafaya oynamıyorsanız aşağılardaysanız kupa biraz artı bir engel. Çünkü bakın biz Sivas'a geldik. Haftaya Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Ligden düşmemek için oynayacaksınız üstüne birde kupada mücadele edeceksiniz. Açıkça söylemek gerekirse bizde yenilsek üzülmeyecektik. Sivasspor maçın başındaki oyununu geliştirirse daha etkili olurlar diye düşünüyorum. Bize gelince geçen haftada söyledim yola devam diye aynen devam ediyoruz. Kupada biz hedef koymadık. Bu takım ligde 4 hafta sıfır çekip son 5 haftada üstlere doğru çıkmaya başladı. O yüzden hayalci değil gerçekçi olup bunları görmek lazım. Çok geliştirmemiz ve yapmamız gereken işler var. Büyük bir hedef koymuyorum. Kupa benim için oynatmadığım oyuncular için büyük şans. Sınırlı bir takım var. Kadroda fazla değişiklik yapan bir teknik adam değilim. Kupayı bu şekilde değerlendireceğiz." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title