Haberler

Sivasspor Maçının Ardından... Medıcal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: "Yine Duran Toplardan Gol Yedik"

Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında Medical Park Antalyaspor, sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Medical Park Antalyaspor, sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ortaya konulan mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Futbolda duran toplar çok önemli. Yine duran toptan beklenmedik bir anda gol yedik. Tek kale oynadığımız dakikalarda golü bulamadık. Kaybedebilirdik de. Ama maçlarda bu tür sorunlar olacak. Mardan yönetimine şikayetim var. Bize idman için saha vermeyen yönetim Sivas'a bu hakkı tanımaları doğru değil. Emrah çok iyi durumda çok daha iyi olacak" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Mardan Antalyaspor Stadı'nın yetkililerine de sitemde bulunarak, "Maç öncesinde bize son idman için stadı açmadılar ama Sivasspor'a verdiler. Onları kınıyorum" diye konuştu.

SivasSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY: "MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ VE ÖYLE BİTTİ"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, Antalya'ya puan almaya geldiklerini söyleyerek, "Buraya puan için geldik. Maça iyi başladık. Gol de bulduk ancak ondan sonra kötü oynamaya başladık. İkinci yarıya tertip değişikliği ile başladık. Antalyaspor'un baskısı ikinci yarıya damgasını vurdu. Maçın hakkı beraberlikti ve öylede bitti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title