Haberler

"Hedefimizi Çok Net Bir Şekilde Ortaya Koyduk"

Güncelleme:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, galip gelip yarı finale çıkmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu

Bu seneki Ziraat Kupası ile alakalı, hedefimizi çok net bir şekilde ortaya koyduk. Öncelikle hedefimiz finale çıkıp sonra kupa şampiyonluğunu Eskişehir halkına yaşatmak, o kupayı Eskişehir'e getirmektir. Allaha şükürler olsun ki hala bu hedefin içerisindeyiz. Her iki kulvarda oynamak kolay değil. Bir taraftan kendi maçınızı düşünüyorsunuz, diğer taraftan beyniniz diğer karşılaşmada. Maçın başından itibaren çok net pozisyonlarımız vardı. Ama maçın sonlarına doğru beklediğimiz golü bulduk. Sivasspor genç futbolcularla mücadele etti. Bunun avantajlarını da yaşadık ama dezavantajlarını da yaşadık. Çocuklar forma şansı bulmuş, bu forma şansını en iyi şekilde değerlendirmek istediler. İyi mücadele ettiler. Bugün bizim galibiyete ihtiyacımız vardı. Yarı finale yükseldik. Antalyaspor ile çok zorlu iki maç yapacağız. Öncelikle yarı finali geçip, daha sonra da finaldeki rakibimizi eleyerek kupayı Eskişehir'e getirmek istiyoruz. Bugünkü maçta bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlardan bir ricam var. Biz elimizdeki kadro ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu yüzden futbolcularımızın motivasyonunu olumsuz yönden etkileyecek hareketlerden kaçınmalarını istiyoruz. Zaten bir değerlendirme yapılacaksa bu değerlendirme sezon sonunda yapılacaktır.

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez de karşılaşmayla ilgili olarak Eskişehirspor'u tebrik ederim. Gruptan çıktılar ve hak ettikleri bir karşılaşma oldu. Galip gelerek gruptan çıktılar tebrik ediyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Türkiye Kupası Eskişehirspor Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title