Haberler

Sivasspor Maçının Ardından

Bursaspor TEKNİK DİREKTÖRÜ KARAMAN.

Bursaspor TEKNİK DİREKTÖRÜ KARAMAN: "GENÇ OYUNCULARIMIZIN POTANSİYELİNİ GÖRDÜK"

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY: "YARI FİNALE KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor mağlubiyetini değerlendirdi. Karaman, şunları söyledi:

"Bizim açımızdan son derece faydalı bir maç oldu. Özellikle oynamayan, sakatlıktan çıkan ve A2'den aldığımız oyuncuların potansiyelini gördük. Deneyim kazandırma adına iyi bir maç. Sonuç da önemli. Maçtan önce stada gelirken, iddiası olmayan maçta bile takımını destekleyen taraftar önünde skoru da almak zorundaydık. A2'den 6 tane oyuncumuz var. Biz bu takıma çok şey veririz sinyalini verdiler. Önümüzdeki haftalarda çalışmaları yapıp bu arkadaşlardan aramıza katacaklarımız olacak."

OZAN TUFAN VE FURKAN SOYALP: "BİZE VERİLEN ŞANSI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un genç oyuncuları Ozan ve Furkan maç sonrası yaptığı açıklamada Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın verdiği şansı değerlendirmek istediklerini söylediler. Ozan, "Bize verilen şansı iyi değerlendirdik. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Zorlu bir maç oldu. İlk yarı vasat geçse de ikinci yarı oyunu toparladık. İyi bir oyun sergilediğimizi söyleyebilirim" dedi.

Furkan ise, "Çalışarak takımımıza daha çok oyuncu çıkarıp alt yapıdan transferi ön plana çıkarmak istiyoruz. Hikmet hocamızın verdiği önemin değerini bilerek yukarıya çıkmak istiyoruz. Umarım bunu başarırız" diye konuştu.

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY: "YARI FİNALE KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Bursaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bu maçtan önce garantilediğimiz için lig maçı çok önemli. Oynamayan arkadaşlarımızı oynattık. Kadromuz dar olduğu için bazı arkadaşları lig maçında da kullanacağız. Yarı finale kaldığımız için mutluyuz. Hem lig hem de kupayı götürmeye çalıştık. Buraya kadar getirdik, bundan sonra da bırakmak istemiyoruz. Bizim tek düşüncemiz ligde iyi bir konuma gelmemiz gerekiyor. İnşallah bunu da başaracağız. Pazar günü burada zevkli, çekişmeli bir maç olacak. Biz hazırız. Bursaspor'u çok iyi tanıyoruz. Pazar günkü maç çok farklı olacak. Tek düşüncemiz galibiyet. Beşiktaş ve Kasımpaşa maçlarında çok iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Bu maçta da inşallah telafi edeceğiz. "

SERCAN YILDIRIM: "BUNU HAKETMİYORUM"

Sivassporlu Sercan Yıldırım maç sonrası şunları söyledi:

"Bugün benim açımdan önemli bir maçtı. Hem sakatlıktan çıktım hem de toparlanma sürecim vardı. Mayıs ayına kadar gerçekten çok maç oynayıp kendime gelmek istiyorum. Bugün başlangıç oldu. Gol attığım için mutluyum. İnşallah bunu ligde de başarırım. Bir sürü olumsuzluk da oldu. Beni ıslıklayanlar Bursaspor taraftarı değildi. Ben burada şampiyonluk yaşadım ve bunu hak etmedim. Oradaki tüm oyuncular bunu hak etmiyor. Oyundan çıkarken de tepkileri oldu. Buna karşılık onlara elimi açtım. Başım dik çıktım. Ben bu stattan her zaman öyle çıkmıştım. İnşallah kendi adıma da toparlanma sürecinde devam ederim. Herkese de hakkımı helal ediyorum, bana tepkili olsalar da. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sercan Yıldırım Hikmet Karaman Sivasspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title