Haberler

Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki takım için de rahat bir maç olduğunu söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, "İki takım açısındanda rahat bir maçtı. Bizde, onlarda kazanmak için oynadık. İlk yarı iyi pozisyonlar yakaladık. Ama değerlendiremedik. Elimizdeki oyuncularla elimizden geleni yaptık. Tabii ki bugüne gelene kadar sıkıntılı, stresli maçlar yaşadık. Bu oynadığımız ilk rahat maçımızdı. Hatalarımız olabilir. Bütün takımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Gelecek hafta oynanacak olan maça da değinen Çalımbay, "Bizim son hafta Türkiye'nin gündemine oturacak maçımız var. Bize yakışan biçimde bitireceğiz. Önümüzde bu haftaki maçlardan sonra ligin kaderini belirleyecek maçta, ekibimle mücadele edeceğiz. Kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Fenerbahçe takımının kaderi de 90 dakikaya bağlı olacak" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, " 3 dakika niye uzatıyorsun. Diyorsun ki oyuncu değişikliği. 1 dakika daha uzattı. Günah diye düşünmesi gerek. Şu maçta küme düşmedik, ama kazanmak istiyorduk. Bu çocuklar çaba sarfediyor, hak ediyorlar. Maç yine 90+4'te yediğimiz golle berabere kalıyor. 1 trilyon para kaybediliyor. Bu takım para diye inliyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title