Haberler

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz Açıklaması

"(Futbolda şike davası) Bundan sonra cumhuriyet savcılarımız istediğinde, gerekli ifadelerimiz verilecektir.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün dün yapılan olağan genel kurulunda futbolda şike davasıyla ilgili yaptığı açıklamaların her kelimesinin doğru olduğunu savundu.

Otyakmaz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Evet, Sivas yiğitler şehridir ve kulübünü yiğitçe yönetir. Süreçte yaptığımız yiğitliğin sayesinde 3 yıldır temizlik edebiyatı yapanların hezeyanlarına verecek cevabımız vardır" ifadesini kullandı.

İlgili kulübün hem eski hem de görevdeki başkanlarına "yiğitlik" gereği zamanında bunları söylediklerini aktaran Otyakmaz, şunları kaydetti:

"İlgili kulübün başkanı, 'Bunları açıklayın herkes cezasını çeksin' diye cevap verdi. Biz de 'Biz size söyledik, siz açıklayın' dedik. Bu zamana kadar açıklama olmadığı gibi bize yapılan haksız saldırılara devam edildi. Yiğitliğimiz suistimal edilip karşılık görmeyince biz de yiğitliğin muhatabına göre bir limitinin olduğunu kavramış olduk. Bundan sonra cumhuriyet savcılarımız istediğinde, gerekli ifadelerimiz verilecektir. Kongrede yaptığım konuşmanın her kelimesinin doğruluğuna şu mübarek Miraç Gecesi şahit olsun."

Otyakmaz, Sivasspor'un dün yapılan olağan genel kurulunda "futbolda şike" davasıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Mecnun Otyakmaz Sivasspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title