Haberler

Sivasspor İle Galatasaray Kulübeleri Arasında Tartışma Yaşandı

Güncelleme:

Galatasaray ile Sivasspor yedek kulübeleri arasında tartışma çıktı. Hasan Şaş ve Ümit Davala zor sakinleştirilirken, hakem Fırat Aydınus'tan uyarı geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor ile Galatasaray kozlarını paylaşırken 14. dakikada iki takım yedek kulübeleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Faul pozisyonu sonrası kulübelerde tartışma çıkarken, Hasan Şaş ve Ümit Davala zor zaptedildi. Fatih Terim'in müdahele etmesi sonrası, iki hoca sakinleşti ve kulübeye geri döndü.

"BİR DAHA OLURSA TRİBÜNE GÖNDERİYORSUN"

Olaya hemen müdahele eden Fırat Aydınus, karşılaşmanın dördüncü hakemi Özgür Yankaya'dan olayla ilgili bilgi aldı.

Aydınus, benzer bir durumun tekrar meydana gelmesi durumunda "Bir daha olursa tribüne gönderiyorsun" diye talimat verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fırat Aydınus Galatasaray Hasan Şaş Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (16)

MUHASEBECİ:

AFFERİM SANA FATİH TERİM YANINA İKİ TANE ÖYLE YARDIMCI ALMIŞSINKİ SAĞA VEDE SOLA SENİN SALDIRMANAM GEREK KALMAMIŞ , TEBRİKLER BU SİSTEMLE DEVAM EDİN ŞAMPİYON OLURSUNUZ

8
4
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

beklenen oldu gs artık kabadayıların mekanı hayırlı olsun ......

8
2
yanıtYanıtla
yamac:

vartolu gelir bunlari yer agaaaaaaa

yanıt2
yanıt0
SİVASLI:

HASAN ŞAŞ TÜRK FUTBOLUNU MAHVEDEN EN BÜYÜK İKİNCİ İSİM

8
2
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

ne uyarisi be gonder TRIBUNE . HEP HAKEM 6 DAKIKA UZATIYOR ATAMIYOR FAULU CALMIYOR QOL OLUYOR YETER BE YETER NE YAPARSINIZ YAPIN SAMPION FENERBAHCE

3
4
yanıtYanıtla
komix:

yanlış anans bursa şampiyoun fenev :D

yanıt0
yanıt0
ERGÜN K..:

YORUMCULARIN HEPSİ FENERLİ GALİBA SİZ 20 YILDIR AZİZ VE VOLKANI GÖRMÜYORSUNUZ GALİBA

4
2
yanıtYanıtla
enteresan41:

ulan bır penaltı verdınız evlere şenlık sonrada neden avrupada basarılı olamıyoruz orası kızların lıgı degıl. .

2
2
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

Üzüm üzüme baka baka kararır, Hoca şimdilerde duruldu sebebi belli göründüğü gibi olmadığını sağır sultan bile duydu kör gözlü bile anladı, amacı para olan bi adamın kurtuluşuna çanak tutan camiadan başka türlü kişilerin çıkması zaten beklenemez.

3
1
yanıtYanıtla
FENERLI:

Terim in ögrencileri... Ne olacakti ki baska, boynuz kulağı geçer...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title