Haberler

Sivasspor İftar Yemeği Düzenledi

"vazgeçilmezi, markası ve olmazsa olmazı" olduğunu belirterek, "O açıdan da biz hep beraber Sivasspor'un yanındayız" dedi.

Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas spor'un Sivas'ın bir

"vazgeçilmezi, markası ve olmazsa olmazı" olduğunu belirterek, "O açıdan da biz hep beraber Sivas spor'un yanındayız" dedi.

Kolat, Sivas spor Kulübünce Büyük Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, kent için büyük önem taşıyan Sivas spor'un Sivas'ın güzide bir kurumu olduğunu söyledi.

Sivas spor'un bundan sonra da hizmetlerini ve çalışmalarını artırarak sürdüreceğini ifade eden Kolat, şöyle konuştu:

"Biz bundan eminiz. Sivassporlular yöneticilerine ne kadar güveniyorlarsa, yöneticileri Sivaslılara ne kadar güveniyorsa, biz de bütün kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, Sivas halkıyla, Sivas spor ve Sivas spor yöneticilerinin yanındayız. ve hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz şundan eminiz ki Sivas spor hakikaten çalışmalarıyla göz dolduran ve birçok sıkıntılarına rağmen başarıyla bu noktaya gelen ve bunu büyük bir fedakarlıkla, bileğinin hakkıyla elde eden bir takımdır. Belli bir süreç yaşanıyor. Belki bu sürecin ülkemizde yaşanması da gerekiyor. Ayağımızın yere basması açısından, sporumuzun gelişmesi açısından, daha da kurumsallaşması açısından belki de bu süreç kurumlarımıza, spor camiamıza, spor kuruluşlarına önemli katkılar sağlayacaktır diye ümit ediyorum. "

Sivasspor'un bu ortamdan daha da güçlenerek çıkacağına ve yeni transferlerle yine kente önemli katkılar sağlayacağına inandığını vurgulayan Kolat, "Biz şuna inanıyoruz ki Sivasspor, Sivas'ın bir vazgeçilmezidir, bir markasıdır ve olmazsa olmazıdır. O açıdan da biz hep beraber Sivasspor'un yanındayız. Kendilerine başarılar diliyoruz, kendilerine güveniyoruz ve sorunları, problemleri bizim de sorunumuz, bizim de problemimizdir. Her konuda da kendilerine bütün arkadaşlar olarak da açık olduğumuzu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de Sivasspor'un Sivas'ın her şeyi, en sıkıntılı günlerden birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe götürme yolunda en önemli temel taşlarından biri olduğunu ifade ederek, "Bu manada bu sıkıntılı günlerde inşallah Sivasspor'umuzun, yöneticilerimizin biz zaten bu işlere bulaşmış olduğunu hiç düşünmedik, aklanacağına da inanıyoruz, kulübümüzün, takımımızın yanındayız. Değerli sporcu kardeşlerim, bu süreç sizi etkilemesin, 9 Eylül'de ligler başlıyor. İnşallah bu sene hocamızdan ve sizden önemli bir performans bekliyoruz. Sivas için hep birlikte mücadele etmek durumundayız" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise "Sivasspor'umuz kurulduğu günden bu güne kadar özellikle süper lige çıktıktan sonra cidden Sivas'a büyük katkılar sağlamış ve büyük heyecanlar yaşatmış bir değerimizdir. Sivasspor, Sivas'ımızın en önemli ve en büyük markalarından biridir. ve böyle olmaya da devam edecektir" diye konuştu.

Bugün Türk futbolunun Sivasspor'un da adının geçtiği sıkıntılı bir süreç yaşadığını ifade eden Bilgin, "Biz Sivaslılar olarak Sivasspor'a güveniyor ve inanıyoruz. ve inanıyoruz ki Sivasspor'umuz bu sıkıntılı süreçten güçlenerek ve aklanarak çıkacaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Türkiye bir hukuk devletidir. Temennimiz hukukun hızlı şekilde işleyerek Sivasspor'umuzun bu süreçten aklanarak çıkması ve geçmişte yaşattığı heyecanı ve onuru Sivas halkına tekrar yaşatmasıdır" ifadelerini kullandı.

Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ise bu zor günlerinde kendilerine destek olan il protokolü ve Sivas halkına teşekkür ederek, Sivasspor'un mutlu ve başarılı günlere tekrar döneceğine olan inançlarını bu akşamki iftar yemeğinin perçinlediğini ifade etti.

Yemeğin ardından Vali Kolat ve diğer protokol üyeleri, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla basın mensuplarına poz verdi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title