Haberler

Sivasspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 17. Haftasında Sahasında Oynayacağı Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Sivassporlu futbolcular, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu'nun yönetiminde yaklaşık 1 saat süren bir antrenman yaptı. Antrenmana İstanbul'da olan teknik direktör Bülent Uygun, futbolculardan Mohammed Ali Kurtuluş, Murat ile sakat olan kaleci Petkoviç, Gökhan Bozkaya, Balili, Yaser ve Sedat katılmadı. Düz koşu ile başlayan antrenman, çift kale maç ile tamamlandı. Antrenmanın sonunda Karaberberoğlu, kaleci Volkan ile tartışmaya giren Sylla'yı soyunma

odasına göndererek, tartışmanın büyümesinin önüne geçti.

Antrenman bitiminde Galatasaray maçını değerlendiren milli futbolcu Hayrettin Yerlikaya, şanssız bir karşılaşma yaptıklarını söyleyerek, "İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Sonuçta oraya galibiyet için gittik ama olmadı. Sakatlıklar erken gelince oyun düzenimiz bozuldu. Sonra da takım olarak bir şeyler yapmaya çalıştık ama yapamadık. İstediğimiz şeyleri yapamamıza rağmen net gol pozisyonlarımız vardı" dedi.

İlk yarıyı galibiyetle bitirmek istediklerini belirten Hayrettin Yerlikaya, "Son maçı iyi bitirip, aradaki devreyi güzel bir şekilde geçirmek istiyoruz. İçeride bir yenilmezliğimiz var. Bunu devam ettirip, ligi en iyi yerde bitirip, ikinci yarıya da tabi ki sakatlıklar olduğu için yeni takviyelerle yine eski Sivasspor devam edecektir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaptan Mehmet Yıldız ise, Galatasaray maçından puan alarak lider dönmeyi istediklerini ancak bunu yapamadıklarını belirterek, "İlk 15 dakika içerisinde şanssız ve talihsiz sakatlıklar yaşadık. Ona rağmen maçı kazanacak pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik. Maçın sonuna doğru bir gol yedik ve konsantrasyonumuz bozuldu. İkinci golü de yiyerek mağlup olduk" dedi.

Gençlerbirliği maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Mehmet Yıldız, "İçerideki son maçımız olan 9. maçımızı kaybetmeyerek, içerideki maç kaybetmeme unvanını devam ettirerek, ligi bitirmek istiyoruz. Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanarak, maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımız da o inançta. Çok sayıda sakat olmasına rağmen 11 arkadaşımız sahaya çıkacak ve elinden geleni yapacaktır. Son maçı da kazanarak 3 puan alıp, yenilmezlik serisini devam ettirmek ve ligi iyi bitirmek

istiyoruz" diye konuştu.

Hedeflerinin ligi bitirene kadar ilk 4 takım içinde olmak olduğunu da kaydeden Yıldız, "Bu da bizim için hedef değil ama biz gerekeni sahada gösteriyoruz. Futbolda galibiyetler de var, mağlubiyetler de var. Bu hafta mağlup olduk. Önümüzdeki hafta inşallah galip gelerek, Gençlerbirliği maçını kazanırız" şeklinde konuştu.

Diğer taraftan, bazı gazetelerde kendisinin Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu şeklinde haberlerin çıktığının hatırlatması üzerine Yıldız, bu konuyu gazetelerden okuduğunu ve öyle bir teklifin kendisine gelmediğini ifade etti.

(İG-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title