Haberler

"Sivasspor'dan Altın Değerinde 1 Puan Aldık"

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, Sivasspor karşısında alınan 1 puanın sevinci yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, Sivasspor karşısında alınan 1 puanın sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin köklü ekiplerinden olan Sivasspor'un kadrosunda ciddi değişiklik yapmaması nedeniyle oturmuş bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

Bu anlamda Sivas temsilcisiyle yapılan maçı "zorlu bir deplasmandı" diye nitelendiren Kahramanlı, "Böylesine bir karşılaşmada 3-1 gerideyken, sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmak büyük bir başarıdır. Bu anlamda tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Sivas'tan altın değerinde 1 puan altın" dedi.

Kahramanlı, takımdaki uyum sorunun her geçen gün hissedilir şekilde azalmaya başladığını dile getirerek, 3-5 hafta içerisinde çok daha iyi bir görüntü çizeceklerini vurguladı.

Sivasspor maçında sakatlanan İbrahim Yattara'nın sağlık durumuyla ilgili çok ciddi bir sıkıntının görünmediğine işaret eden Kahramanlı, "Şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Fakat bugün yapılacak sağlık kontrollerinin sonuçlarına göre sonuç daha net belli olacak. Temennimiz takımda önemli bir rol üstlenen Yattara'nın zaman kaybetmeden takımdaki yerini almasıdır" diye konuştu.

Kahramanlı, bugün teknik direktör Nurullah Sağlam ile biraraya geleceklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bildiğiniz gibi yaklaşık 1 hafta sonra transfer dönemi kapanacak. Bu yüzden hocamızın vereceği bilgiler doğrultusunda transfer yapılıp yapılmayacağına karar vereceğiz. Eğer transfer talebi gündeme gelirse, hangi mevkilere kimlerin olabileceğini görüşeceğiz. Transfer komitemiz de buna göre hareket edecek."

Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Sivasspor Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title