Haberler

Sivasspor'da hedef son iki maçı da kazanmak

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi.

Çalımbay, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında iki önemli karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.

Bu maçları kazanarak iyi bir avantaj elde etmek istediklerini aktaran Çalımbay, "Onun için hepimiz bunun farkındayız. Bundan önce oynadığımız oyunların üzerine çıkarsak, özellikle Fenerbahçe maçında oynadığımız oyunun üzerine çıkarsak o zaman oradan iyi bir şekilde ayrılabiliriz." dedi.

Hiçbir zaman oyun disiplininden kopma şanslarının olmadığına vurgu yapan Çalımbay, "Zaten böyle bir şey de mümkün değil. Takım olarak hazırız, tek sıkıntımız Emre Kılınç ve Fatih Aksoy'un olmaması. Bu bizim için bir dezavantaj oluyor çünkü yedek kulübesine baktığımız zaman oyuna müdahale etme şansımız azaldı. Bir sıkıntımız o var. Tek amacımız kalan 2 maçı en iyi şekilde bitirmek." diye konuştu.

Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nı da önemsediklerini dile getirerek, sonuna kadar gitmek istediklerini ifade etti.

"Hedefimiz 8'de 8 yapmak"

Orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt ise ligde Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Maçı kazanmak istediklerini dile getiren Erdoğan, "8'de 8 yapmak istiyoruz. Hedefimiz son 2 maçımızı da kazanmak ve puan farkını 8-9'a çıkartmak. İnşallah bu olur. İnşallah oradan galip geliriz." ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin çok iyi ve formda bir takım olduğuna işaret eden Erdoğan, "Onları çok iyi analiz ettik, ön tarafları bayağı etkili. Onları durdurursak, golümüzü de atarsak galip geleceğimizi düşünüyorum. Liderlik bizi strese sokmuyor, işimize bakıyoruz." açıklamasında bulundu.

Erdoğan, performansı hakkında ise her oyuncu gibi sürekli forma giymeyi hedeflediğini, elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini kaydetti.

Antrenman

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 16. haftasında 22 Aralık Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmanda dünkü kupa maçında forma giyen futbolcular takımdan ayrı çalıştı.

Diğer gruptakiler, koşunun ardından açma ve germe hareketleri yaptı.

Gruplar halinde top kapma ve pas çalışması yapan futbolcular, idmanı çift kale maçla tamamladı.

İdmana sakatlığı bulunan Serhiy Rybalka ve Hugo Vieira katılmadı.

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title