Haberler

Sivasspor'da Beşiktaş Coşkusu

Deplasmanda Başiktaş'ı 1-0 Yenen Sivaspor'da Büyük Sevinç Yaşanıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Böyle Bir Morale İhtiyacımız Vardı" Dedi.görevden Alınan Karol Pecze'nin Yerine Takımın Başına Gelen Bülent Uygun'un Yönetiminde İlk Lig Maçına Çıkan Sivasspor, Beşiktaş'ı Kendi Sahasında Devirmeni...

Deplasmanda Başiktaş`ı 1-0 yenen Sivaspor`da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, ¨Böyle bir morale ihtiyacımız vardı¨ dedi.

Görevden alınan Karol Pecze`nin yerine takımın başına gelen Bülent Uygun`un yönetiminde ilk lig maçına çıkan Sivasspor, Beşiktaş`ı kendi sahasında devirmenin mutluluğunu yaşıyor. Ligde alt sıralarda bulunan ve zor günler geçiren Sivasspor, Beşiktaş karşısında sergilediği futbol ve aldığı 3 puan ile taraftarlarını sevindirdi. Teknik direktör olarak çıktığı ilk lig maçında büyük bir takımı yenme başarısı gösteren Bülent Uygun, haklı bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, ¨Hafta içerisinde yaptığımız çalışmalar ile eksiklerimizi görüp, hatalarımızı en aza indirgemeye çalıştık. Beşiktaş karşısında rakibimize pozisyon bile vermeden istediğimiz sonucu aldık. Belki maçı çok daha farklı kazanabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama olmadı. Bizim için şu aşamada önemli olan bu zor deplasmandan 3 puan almış olmamız. Gol bölgesindeki son vuruş becerilerimizi de artırarak ligde daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Bu başarıyı sağlayan oyuncularımı yürekten kutluyorum¨ dedi.

10`AR BİN YTL PRİM

Sivasspor`un Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet yönetim kurulunda da sevinçle karşılandı. Maç sonrasında İnönü Stadı`nda takımının soyunma odasına giden Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, galibiyet primi olarak futbolculara 10`ar bin YTL verileceğini açıkladı. Otyakmaz, ¨Sergilenen oyun ve alınan galibiyet bizi umutlandırdı. Takımımızın daha da başarılı olacağına inanıyoruz¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title