Haberler

    Sivasspor'da 3 kritik eksik, artı 1 de şüpheli! Denizlispor karşısında iddaa oranları...

    Güncelleme:

    Bu bir ilandırSİVASSPOR - DENİZLİSPORSalgın arası öncesinde Antalyaspor'a 1-0 kaybeden Sivasspor'da, hem Marcelo Goiano cezalı duruma düşmüştü hem de bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçını gol atamadan tamamlamışlardı.

    Bu bir ilandır

    SİVASSPOR - DENİZLİSPOR

    Salgın arası öncesinde Antalyaspor'a 1-0 kaybeden Sivasspor'da, hem Marcelo Goiano cezalı duruma düşmüştü hem de bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçını gol atamadan tamamlamışlardı.

    Arada ise TD Rıza Çalımbay'ın canını sıkan gelişmeler yaşandı... Hakan Arslan ve Fernando Andrade sakatlandı, Mert Hakan Yandaş'ın durumu ise maç saati netleşecek.

    Büyük takımların gözdesi Erdoğan Yeşilyurt, sözleşme uzattığı için kafasını iyice rahatlatmıştır, performansını da yukarı çekebilir. Andrade ve Mert Hakan'ın yokluğunda gözler Emre Kılınç ile Mustapha Yatabare'nin üzerinde olacak...

    Denizlispor ise salgın arası öncesinde çıktığı son 3 maçtan 7 puan toplamış ve hafiften form tutuyor gibiydi. Bu 3 maçlık küçük seride puan kaybı olarak gözüken tek maçta, Fenerbahçe deplasmanında uzatmalarda 1 puana razı olmuşlardı.

    Rıza Çalımbay gibi Horozlar'ın teknik patronu Bülent Uygun'u da arada memnun etmeyen gelişmeler yaşandı...

    Topuğunda ezilme olan Recep Niyaz ve bağırsak operasyonu geçiren Isaac Sackey bu zorlu maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Ülkesi Gabon'a giden ve geri dönmeyen Modou Barrow ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Polonyalı kaleci Adam Stackhowiak da kafilede yer almadı.

    Eldivenler Tolgahan Acar'a emanet. Barrow'un yokluğu Oscar Estupinan'ın sorumluluğunu arttıracaktır.

    %58'lik kesim kritik eksiklerine rağmen Yiğidolar'a iç sahada güveniyor...

    Sivasspor, Denizlispor karşılaşmasına nasıl hazırlandı? İzleyelim...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Antalyaspor Denizlispor Sivasspor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title