Haberler

Sivasspor Brezilyalı Futbolcu Robinho ile 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

Sivasspor'un anlaşma sağladığı Brezilyalı yıldız Robinho 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Robinho'nun kırmızı-beyazlı taraftara ilk sözleri "Merhaba gardaş" oldu.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz,"Bugün yine bir dünya markasını renklerimize bağlıyoruz. Bu tür transferlerin gerçekleşmesinde en önemli olay bundan önce şehrimize gelmiş, renk katmış değerli oyuncuların buradan ayrılırken güzel anılarla iyi bir kulüpten ayrılmalarından geçiyor. Bu tür transferleri şehrimiz ve takımımız için yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"MERHABA GARDAŞ"

Taraftarlar Türkçe olarak "Merhaba Gardaş" giyerek selamlayan Robinho daha sonra kendisini 1,5 yıllığına kırmızı-beyazlı formaya bağlayacak sözleşmeye imza attı. Brezilyalı yıldız daha sonra "70" numaralı formasıyla taraftarlar poz verdi. Başarılı oyuncunun topla yaptığı şovlar taraftardan alkış aldı.

İmza töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz, "İşimizi doğru yapmaya çalışıyoruz. Bu tür futbolcuların Türk futbolcuları ve yabancı genç futbolculara örnek olduğunu düşünüyorum. Cicinho çok güzel bir örnekti bizim için yapı itibariyle karakter itibariyle Robinho'da böyle bir karakter onunda buradaki gençlere ve diğer oyunculara faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Sivasspor Brezilyalı Futbolcu Robinho ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Transferde Roberto Carlos ve Cicinho'nun etkisinin sorulması üzerine Otyakmaz, "Kendi aralarında ne konuştular bilmiyorum ama Robinho burada olduğuna göre çok güzel söylemişler" diye konuştu.

"BU PROJEYE KATILMAK İSTEDİM"

Brezilyalı yıldız Robinho ise transfer sürecini anlatarak, "Kulübün hedefindeydim. Kulübün büyük bir projesi vardı bana da açıkladılar ve ben bu projeye katılmak istedim. O yüzden Sivas'a geldim" dedi.

Cicinho ve Roberto Carlos ile sürekli iletişim halinde olduğunu anlatan Brezilyalı yıldız, "İyi bir kulüp olduğunu söylediler. İyi bir atmosferin olduğunu, taraftarın inanılmaz destek verdiğini söylediler. Zaten Cicinho ile Real Madrid ve Brezilya'da birkaç takımda beraber oynadım. İyi bir arkadaşım onun tavsiyeleri üzerine Sivasspor'a gelmeyi tercih ettim" şeklinde konuştu.

"SÜPER LİG ZOR BİR LİG"

Süper Lig'in zor bir lig olduğunu ifade eden Robinho, "Birçok Brezilyalı oyuncu bu ligde gelmişti. Daha önceden ligi biliyorum. Alex gibi Diego gibi bir çok oyuncu da oynadı. Artık şimdi Robinho'da Süper Lig'de" dedi.

Robinho, son olarak Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giymişti. Şubat 2016'da Çin ekibi Evergrande'den ülkesinin takımına transfer olan Robinho, geçen sezon çıktığı 37 maçta 9 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mecnun Otyakmaz Sivasspor Robinho Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

ZARALI YİĞİDO:

GARDAŞ HOŞ GELDİN. ETLİ EKMEK DÖKTÜREYİM, KELLE GIRDIRAYIM.

7
1
yanıtYanıtla
aaa:

hey robinho welcome to başakşehir

0
7
yanıtYanıtla
KEL HÜSNÜ:

YÜRÜYEBİLİYORSA BAŞARI

5
2
yanıtYanıtla
.:

SGKYA BAŞVURUDA BULUNSUN ŞİMDİDEN EMEKLİLİK İÇİN

5
0
yanıtYanıtla
EROL:

robinho bence süper transfer büyük iş

4
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

BASTONLARINI DA GETİRMİŞ Mİ BARİ:))

4
0
yanıtYanıtla
DOBRASKİ:

Van pörsi gitti sende Ver dilekçeyi varmı başka emeklisi gelen ssk süper lig

3
1
yanıtYanıtla
Gökhan:

Yaşı 32 olmasına rağmen hala iyi oynuyor. Takımımız iyi iş yaptı. Hayırlı olsun

3
1
yanıtYanıtla
gerçek gsli:

şok bir transfer. bravo sivasa. robinho büyük işler yapar.

3
0
yanıtYanıtla
AVCI:

Antalyaspor ETO Olmasa cıktıgı sene selamünaleyküm kümedeydi Süperligi topla bi eto olmaz.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title