Haberler

Sivasspor, Beşiktaş'Tan Puan Koparmanın Hesaplarını Yapıyor

Süper Lig'de Hafta Sonu Beşiktaş ile Karşılaşacak Olan Sivasspor, Bu Maçın Hazırlıklarını Sürdürürken Genel Koordinatör Faruk Taşseten, "istanbul'dan İyi Bir Sonuçla Dönmek İstiyoruz" Dedi.

Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken Genel Koordinatör Faruk Taşseten, "İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Ankaraspor maçı nedeni ile geçen haftayı Bay geçen ve alt sıralardaki rakiplerinin puan kaybetmesi ile moral bulans Sivasspor, cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya tüm oyuncuların katıldığı öğrenildi. Futbolcular ve teknik heyetin çalışmalar sırasında moralli oldukları gözlendi. Kırmızı-Beyazlılarda Uğur Kavuk ve İbrahim Şahin'in hafif sakatlıklarının bulunduğu bildirilirken, sakatlığı düzelen kaleci Petkoviç'in de oynayacak duruma geldiği kaydedildi.

Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten, "İstanbul'da oynayacağız. Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Eksikleri var ama güçlü ve geniş bir kadroya sahipler. Bizim de eksiklerimiz var ama hazırız. Çalışmalarımız neşe içerisinde devam ediyor. Beşiktaş stadında bugüne kadar oynadığımız maçlarda mağlubiyetimiz yok. İnşallah bu devam eder. Bizim daha çok puan ve puanlara ihtiyacımız var. Ligde artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Buradan iyi bir sonuçla dönerek ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Maç hazırlıklarını yarın tesislerde basın ve taraftarlara kapalı olarak sürdürecek olan Sivasspor, cuma günü havayolu ile İstanbul'a gidecek. Kırmızı-Beyazlılar aynı gün son çalışmasını maçın oynanacağı İnönü Stadı'nda yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title