Haberler

Sivasspor - Bandırmaspor Maçının Ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Önümüzdeki maçı da kazanarak hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Önümüzdeki maçı da kazanarak hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.

Samet Aybaba 3-0 kazandıkları Bandırmaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Aybaba, stresi yüksek tempolu maçlar oynadıklarını belirterek, "Haftada 3 maç oynadık. Arada bir de kupa maçı oynadık. Stresi kaldırma konusunda problem yaşayan oyuncularımız var. Bu nedenle uyuyamayanlar var. Hedefi başarabilmek için fedakarlık yapıp acı çekmek lazım. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz özverili davrandılar. Son 3 maçta, zor maçlarda gereğini yaptılar. Hedef yaklaştıkça insanlar da maça geliyor. Bugün taraftarımız da muhteşemdi. Sivas'ta taraftar pek olmaz diyenlere de mesaj oldu" dedi. Kalan iki maçı da en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirten Aybaba, "Her maç bizim için final. Her maçı kazanarak gelmek istedik. Önümüzdeki maçı da kazanarak büyük hedefe ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. Bandırmaspor Teknik direktörü Mustafa Uğur'un eski futbolcusu ve yardımcısı olduğunu belirten Aybaba, Türk futbolunun gelişmesi için bu tip düzgün hocaların önünün açılması gerektiğini ifade etti.

'LİGDE KALACAĞIZ'

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "İnanılmaz güzel başladığımız maçtı. Golü yememize rağmen dengeli hatta bizim üstünlüğümüzde gidiyordu. Bana göre çok ağır kırmızı kart oyun dengemizi bozdu. Sivasspor'u tebrik ediyorum, yolları açık olsun. Önümüzdeki 2 maçta ne kadar puana ihtiyacımız varsa, ligde kalma adına mücadele edecek ve kalacağız. O inançtan geri adım atmıyoruz. Oyuncularımızı canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Bundan sonraki mücadeleleri kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Samet Aybaba açıklama

-Mustafa Uğur açıklama

HABER-KAMERA:  GÖKHAN CEYLAN-HÜSNÜ ÜMİT AVCI/SİVAS,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samet Aybaba Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title