Haberler

Sivasspor Avrupa Kupalarındaki 7. Karşılaşmasına Çıktı

UEFA Avrupa Ligi Play -Off Turu İlk Maçında Ukrayna'nın Fc Shakhtar Donetsk Takımını Sahasında Konuk Eden Sivasspor, Bu Maçla Birlikte Avrupa Kupalarındaki 7. Karşılaşmasına Çıktı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımını sahasında konuk eden Sivasspor, bu maçla birlikte Avrupa Kupalarındaki 7. karşılaşmasına çıktı.

Sivasspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına elenmesinin ardından lige de Trabzonspor ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle başlaması nedeniyle üzgün olan Sivaslı futbolseverler, bu zorlu maçta takımlarına coşkulu bir şekilde destek verdi.

Karşılaşmada 21'i Ukrayna'dan olmak üzere toplam 23 yabancı basın mensubu da görev yaptı. Karşılaşmaya toplam 115 basın mensubunun akredite olduğu belirtildi

Sivasspor'un İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'dan transfer ettiği Cezayir asıllı Fransız vatandaşı Hamer Bouazza ile Hacettepe'den transfer ettiği İbrahim Şahin, Sivasspor forması altında ilk maçlarına çıktı.

İbrahim Şahin'i tek forvet olarak sahaya süren teknik direktör Bülent Uygun, gole dönük orta saha oyuncusu Bouazza'yı da Şahin'e yakın oynattı.

Sivasspor, sakatlıktan yeni kurtulan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'dan yoksun bir kadroyla Shakhtar Donetsk karşısına çıktı. Murat Erdoğan, Uğur Kavuk, Faruk Bayar ve Akeem Agbetu'nun da aralarında bulunduğu bazı oyuncuları maç kadrosuna almayan Uygun, kaleci Akın Vardar ile Pierre Mbemba, Murat Sözgelmez, Erman Kılıç, Onur Tuncer, Yannick Kamanan ve Ersen Martin'i yedek soyundurdu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title