Haberler

Sivaspor Basın Sözcüsü Ünsal, Taraftarları Sağduyuya Çağırdı

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Olaylı Trabzonspor-sivasspor Maçıyla İlgili Yaptığı Açıklamada, Yönetim Olarak Özellikle Kendi Taraftarlarından Her Türlü Karara Saygılı Olmalarını ve Bugüne Kadar Sürdürdükleri Mutedil Davranışlarını Sabırla Devam Ettirmelerini İstediklerini Belirtti.

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, yönetim olarak özellikle kendi taraftarlarından her türlü karara saygılı olmalarını ve bugüne kadar sürdürdükleri mutedil davranışlarını sabırla devam ettirmelerini istediklerini belirtti.

Konuyla yazılı açıklamada bulunan Ünsal, 12 Ağustos tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçının 89. dakikada seyircilerin sahaya girmesinden dolayı maçın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edildiğini ifade ederek, "Olaylar sonrasında sağduyulu bir şekilde değerlendirmeler ve açıklamalar yaptık. Her iki kardeş şehrin de sosyal hassasiyetlerini çok iyi bildiğimiz için Sivasspor kulübü olarak o tarihten bugüne kadar sağduyulu içerik taşıyan iki resmi açıklamada bulunduk.

Olayların Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yetkili kurullarına taşınmasından sonra ve en son olarak üyeleri hukukçulardan oluşan Tahkim Kurulu'nda görüşülmeye başlaması dolayısıyla da hukuka ve hukukçulara olan saygımızdan dolayı ve yine iki şehrin takımından birinin alacağı puanları değil, sosyal hassasiyetlerini hesaba katarak bu sürecin tamamlanmasına katkıda bulunmak için yine sessiz kaldık. Bazılarının beklediği gibi misafir takım konumunda olmamıza rağmen asla mağdurları oynamadık. Gerek Türk

futbol kamuoyunda ve gerekse Sivas kamuoyunda fısıltı gazetesi marifetiyle yayılan 'Sivasspor yönetimi neden böyle sessiz kalıyor' dedikodularına vereceğimiz cevap, iki kardeş şehrin sosyal hassasiyetleri ve netice ne olursa olsun hukuka olan saygımızdandır" ifadelerini kullandı.

Sivasporlu taraftarları verilecek her türlü karara saygılı olmaya çağıran Ünsal, "Lehimizde veya aleyhimizde nihai karar verildikten sonra her iki kardeş şehrin, dikkat edin Trabzonspor'un veya Sivasspor'un demiyoruz iki kardeş şehirden bahsediyoruz üzerinde oynanan oyunları ve orada son dakikada çıkartılan olayların nereye kadar uzanacağını sadece Türk futbol kamuoyu değil Türkiye'de yaşayan tüm insanlarımızın dikkatini çekecek şekilde önemli ve hayati açıklamalarda bulunacağız. Biz özellikle kendi

taraftarlarımızdan her türlü karara saygılı olmalarını ve bugüne kadar sürdürdükleri mutedil davranışlarını sabırla devam ettirmelerini istiyoruz" dedi.

(İG-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title