Haberler

Sivaspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'dan Açıklamalar

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor'a Birçok Kişi ve Kurumların Başarısından Dolayı Plaket Vermek İstediğini Belirterek, Bu Tutumun da Genç Futbolcuları Olumsuz Yönde Etkilediğini Söyledi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor'a birçok kişi ve kurumların başarısından dolayı plaket vermek istediğini belirterek, bu tutumun da genç futbolcuları olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Ünsal, 9. hafta itibariyle lider olduktan sonra Süper Lig'de Galatasaray'la başa baş sürdürülen birincilik yarışı sırasında takıma plaket vermek isteyenlerin çok olduğunu söyledi. Sivasspor'un bulunduğu konumun maddi ve manevi yardım gerektirmediğinin altını çizen Ünsal, ''Siz hangi kurum veya kuruluşsanız önce ligde takımınıza gerekli maddi ve manevi desteği vereceksiniz. Plaketi ise Sivasspor'dan alacaksınız. Yani Sivasspor gibi 7 milyon taraftarı olan bir kulüp başarılı olmasında kendisine yardımcı olanlara plaket verir, plaket almaz. Ortada henüz somut bir başarı yokken, ligin bitmesine daha 20 hafta var. Takımımızı plakete boğarsanız bırakın genç futbolcularımızı biz yöneticiler bile rehavete kapılabiliriz. Her türlü başarıda ayaklarımızı sağlam bir şekilde yere basmak isterken, kendilerini bir şekilde Sivasspor üzerinden tatmin etmek isteyenler varsa onlara kolay kolay fırsat vermeyiz" dedi.

Transfer konusunda da açıklama yapan Ünsal, ilk yarının 17. haftasının sonunda teknik heyetin raporuna göre hareket edeceklerini söyledi En az 3 önemli futbolcuyu kadrolarına takviye edeceklerini vurgulayan Ünsal, "Bu arada birbirinden kaliteli mevcut futbolcularımız için yaygın basında çıkan 'satıldılar-satılıyorlar' haberlerini bir kenara koyarak bu gelişmeye profesyonelce yaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz gitmek isteyen futbolcumuzun önünü de asla kesmekten yana bir tutum içerisinde olmayacağız. Yine teknik heyetimizin görüşlerini alarak bizi tatmin edici fiyatlarda verilirse gitmek isteyen her futbolcumuza yeşil ışık yakabiliriz. Biz futbolcularımızın kalitesinden eminiz" dedi.

Ankaraspor maçını da değerlendiren Ünsal, "Galatasaray'la başa baş sürdürdüğümüz liderlik yarışında rakibimizin berabere kaldığı bir haftada Ankaraspor'a yenilmenin tarif edilmez üzüntüsünü yaşıyoruz ve aldığımız bu mağlubiyeti bir iş kazası olarak kabul ediyoruz. Haftaya Fenerbahçe-Galatasaray maçının neticesi ne olursa olsun inşallah Denizlispor'u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Naklen yayınlanacak olan bu maçta bizi hiçbir zaman mahcup etmeyen ve bizden desteklerini esirgemeyen muhteşem taraftarlarımız her zamanki gibi tribünleri doldururlar ve galibiyetimizde en büyük rolü yine onlar oynarlar" şeklinde konuştu.

(İG-SE-Y)

03.12.2007 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title