Haberler

Sivaslılar Virane Evin Yıkılmasını İstiyor

Sivas'ta Kızılırmak Mahallesi'nde Vatandaşlar, Sahibi Bulunmayan ve Evsiz Kişilerin Uğrak Yeri Olan Virane Evin Yıkılmasını İstiyor.

Sivas'ta Kızılırmak Mahallesi'nde vatandaşlar, sahibi bulunmayan ve evsiz kişilerin uğrak yeri olan virane evin yıkılmasını istiyor.

Kızılırmak Mahallesi 7. Sokak üzerindeki ikametinin yan tarafında kimsenin sahiplenmediği virane bir ev olduğunu söyleyen Seyit Arabağ, "Bir yıldır bu adreste ikamet ediyorum. Yan tarafta kimin sahibi olduğu öğrenilemeyen virane ev bulunuyor. Ev bakımsızlıktan yıkılmış durumda. Akşamları olunca buraya mekansız denilen şahıslar geliyor. Yiyor, alkol alıp, bağırıp gidiyorlar. Hem onlardan rahatsız oluyoruz, hem de yıkılınca evimize de zarar verecek diye korkuyoruz" dedi.

Evin yıkılması için belediyeden yardım isteyen Arabağ, "Virane evin kontrollü bir şekilde yıkılmasını istiyoruz. Olası bir sallantı olsa ev başımıza yıkılacak. İçinde birileri olsa ölecek. Böyle kötü durumların önüne geçilmesi için buranın yıkılması gerekiyor" diye konuştu.

(İG-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title