Haberler

Sivas Valisi Veysel Dalmaz'dan Başarılı Personellere Takdir

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Geçtiğimiz Aylarda Sivas' Ta Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerde Görev Alıp Başarı Gösteren Personeli Takdir ve Teşekkür Belgeleri ile Ödüllendirdi.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, geçtiğimiz aylarda Sivas' ta düzenlenen çeşitli etkinliklerde görev alıp başarı gösteren personeli takdir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirdi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Dalmaz ve Sivas'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerde görev alan personeller katıldı. 31 kişinin takdir ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildiği törende konuşan Vali Dalmaz, göreve başladığı günden itibaren il genelinde birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atıldığını ifade ederek, "Birey ne kadar yetenekli olursa olsun tek başına yapılan işler ve bu işlerin etkisi sınırlıdır. Bizler bir elin parmaklarıyız. Mutlak başarı için birbirimize destek olmakta, yardım etmekteyiz. Başarı, birlikte çalışmaktan doğar" dedi.

Personeli ile bir araya gelmek ve başarılarını teşvik etmek amacıyla böyle bir törenin yapıldığını vurgulayan Vali Dalmaz, ilerleyen dönemlerde belgelerle teşekkür etmenin yanı sıra maddi ödüllendirme yapmak istediklerini belirterek, "Mesleğinize duyduğunuz saygı ve çalışma azminizle bir araya gelip, güzel işlere imza attınız. Bizler sizi bu şekilde takdir ediyoruz. Ancak etkinliklerin başarılı sonuçlarının esnafımıza, vatandaşlarımıza yansımasının ardından asıl ödülü halk verecektir. Bundan sonra da ilimizi ülkemiz gündemine taşıyacak, vatandaşlarımızın hayatlarını gerek ekonomik gerek sosyal açıdan olumlu bir şekilde etkileyecek çalışmaları birlikte yapacağız" şeklinde konuştu.

(İG-ATÖ)

20.06.2007 20:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title