Haberler

Sivas Valisi Kolat, Şarkışla İlçesinde Temaslarda Bulundu

Sivas Valisi Ali Kolat, Şarkışla ilçesinde temaslarda bulundu.

Sivas Valisi Ali Kolat, Şarkışla ilçesinde temaslarda bulundu.

Vali Kolat'ı ilçe girişindeki petrol istasyonu önünde Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye başkanı Kasım Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Enver Nişancı, il genel meclis üyeleri Osman Aydın, Hamza Karlı, resmi daire müdürleri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Buradan Şarkışla Hükümet Konağı'na geçen Vali Kolat, Kaymakam Uçgun'dan Hükümet konağı hakkında bilgi aldı. Vali Kolat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Karaca, Şoförler Cemiyeti Başkanı Alaaddin Tinni'yi de ziyaret etti. Tinni'den sorunları hakkında bilgi alan Kolat'a burada aşure ikram edildi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Aşık Veysel Şatıroğlu'nun torunu Cemal Şatıroğlunun vefat etmesi nedeniyle halk ozanının oğlu Ahmet Şatıroğlu'nu evinde ziyaret eden Vali Kolat, taziyelerini iletti.

Vali Kolat, ilçede Cumartesi günleri kurulan Şarkışla Hayvan Pazarı'na geçerek, burada alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Bir pazarlığa da arabuluculuk eden Vali Kolat, daha sonra Şarkışla belediyesi tarafından yapı devam eden yeni modern hayvan pazarın da incelemelerde bulundu.

Belediye başkanı Kasım Gültekin, Vali Kolat'ın da beğendiği hayvan pazarını ocak ayının ilk Cumartesi günü açılışını yapabileceklerini kaydetti.

Buradan Kızılcakışla beldesine geçen Vali Kolat ve beraberindekiler, yol güzergahında bulunan Aydın Plastik Fabrikası, Üç Tavukçuluk tesislerini gezerek, fabrika sahiplerinden bilgi aldı.

Şarkışla'da yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesine geçen Vali Kolat, Kaymakam Uçgun, belediye başkanı Gültekin ve ilçe müftüsü Mehmet Cingöz ile birlikte yaklaşık 25 metre yükseklikte yapımı devam eden kubbeye çıkarak, kubbeye tuğla koydu.

Kolat, cami ziyaretinin ardından merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğduğu köy olan Çatalyol köyüne giderek, bölgenin sorunları hakkında köy muhtarı Murat Yıldırım'dan bilgi aldı. Kolat, Yazıcıoğlu'nun babası Halit Yazıcıoğlu'nun mezarını da ziyaret ederek dua etti. Kolat, yol üzerinde bulunan Özel Anadolu Hastanesi başhekimi Ebu Seyif Kılıç'a ait modern ahırı da gezdi.

Kolat'a, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, SESOB Başkanı Beşir Köksal ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan da eşlik etti.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title