Haberler

Sivas Valisi Dalmaz, Sivaslıların Yeni Yılını Kutladı

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Yayınladığı Mesaj ile Tüm Sivaslıların Yeni Yılını Kutladı.

Sivas valisi Veysel Dalmaz, yayınladığı mesaj ile tüm Sivaslıların yeni yılını kutladı.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Vali Dalmaz, huzur, güvenlik ve esenlik içinde geçirilen 2007 yılını tamamlayıp, hedeflerin gerçekleştirebileceği ve hayallerin de bir adım daha yaklaşık olan yeni bir yıla girmenin heyecanı içerisinde olduklarını vurgulayarak, "Geride bıraktığımız 2007 yılında ilimiz, son derece önemli kültürel, sosyal, sportif ve ekonomik etkinliklere sahne olmuştur. Bu çerçevede ilimizin geçmişini ve tarihteki önemini ortaya koyduğumuz etkinliklerimizin yanı sıra bugün sahip olduğu ve gelecekte de Sivas'ımızı üst noktalara taşıyacak maden, turizm gibi önemli potansiyellerimizi açığa çıkaran, tanıtan faaliyetler düzenledik. Devletimizin şefkatli elini, olanaklarını ilimizin tüm sathına ulaştırma yönünde yoğun çaba gösterdiğimiz 2007 yılı, kamu kurumlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, il içi ve dışındaki hemşerilerimizle aramızdaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın da güzel örneklerinin sergilenmesine vesile olmuştur. Gelişime, büyümeye, yenilenmeye odaklanan yöneticilerimizin ve vatandaşlarımızın ortaya koyduğu yeni bakış açıları, güçlü irade ve hedeflere ulaşma isteği geride bıraktığımız yılın Sivas için tam manasıyla bir atılım ve kalkınma yılı olmasını sağlamıştır. Elbette ki yapılması gereken daha çok işin, kat edilmesi gereken daha çok mesafenin olduğunun hep birlikte farkındayız. Topraklarımızın altındaki ve üstündeki zenginliklerimizin en iyi şekilde değerlendirilmesi, ilimizin mevcut sorunlarının çözümlenmesi, Sivas'ımızı ulusal ve uluslar arası platformlarda hak ettiği konuma ulaştıracak projelerin hayata geçirilmesi temel amacımızdır. 2007 yılında bu amaca yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız, 2008 yılında da içimizdeki büyüme azmi ve heyecanı dinmeden, milletimize ve vatanımıza duyduğumuz sevgiyle artarak devam edecektir" dedi.

2008 yılının Sivas ve Sivaslılara iyi şeylerin getirmesini temenni eden Vali Dalmaz, "Şunu büyük bir güvenle ifade etmek istiyorum ki; Sivas ve Sivaslılar için 2008 yılının her günü, bir önceki gününe göre daha iyi, daha huzurlu ve daha müreffeh olacaktır. Yoğun programlarla geçireceğimiz her günün "kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına temel kamu hizmetlerinin kaliteli ve kesintisiz verildiği, kırsal ve kentsel altyapıların tamamlandığı, eğitim, sağlık, spor, kültür, turizm ve ekonomi alanlarında sorunların ortadan kaldırıldığı, sunduğu güzelliklerle bölgesinde cazibe merkezi olan bir Sivas'a" bizleri daha da yaklaştıracağı inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerimle, 2007 yılında ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen kamu kurumlarımızdaki personelimize, sivil toplum örgütlerimize, basınımızın değerli mensuplarına ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 2008 yılının başta ülkemize ve milletimize bu kapsamda Sivas'ımıza ve tüm Sivaslılara sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

(İG-SE-Y)

28.12.2007 16:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title