Haberler

Sivas Tso Başkanı Yıldırım, Şarkışla'da

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (tso) Başkanı Osman Yıldırım, Şarkışla'da Çok Güzel Bir Birliktelik Olduğunu Belirterek, 'Bu Birlikteliğin Olduğu Yerde Rahmet Olur, Bereket Olur' Dedi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Osman Yıldırım, Şarkışla'da çok güzel bir birliktelik olduğunu belirterek, 'Bu birlikteliğin olduğu yerde rahmet olur, bereket olur' dedi.

Şarkışla Hükümet Konağı'nın birinci katında faaliyete geçen Tapu Kadastro ile TSO, Ticaret Borsası ve Avrupa Birliği Proje Merkezi Şarkışla temsilciliğinin açılış törenine katılmak üzere ilçeye gelen Yıldırım, ilk olarak Şarkışla Kaymakam Vekili Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra açılış törenine katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, bir ilçenin, beldenin, bölgenin gelişmesi için bazı potansiyellerin olması gerektiğini belirterek, 'Bugün Şarkışla'ya baktığımızda gerçekten üç potansiyel var. Öncelikle çok güzel bir birliktelik var, bu birlikteliğin olduğu yerde rahmet olur, bereket olur. Ayrıca güven ve heyecan olması lazım, onlar da var. Şarkışla'da açılışı yapılan temsilciliğimizde bizler de elimizden gelen yapacağız' diye konuştu.

Şarkışla Kaymakam Vekili Salih Ayhan ise ilçede devam eden çeşitli çalışmalarla ilgili verdi.

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin de Şarkışla'nın ticaret alanındaki potansiyellerini anlattı.

Şarkışla İş Adamları Derneği Başkanı Osman Aydın 'Dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler doğrultusunda Türkiye'de yeniden yapılanma, kurumsallaşma gibi ihtiyaç kendisini hissettirmektedir' dedi.

(KE-DOĞ-MHD) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title