Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Manavdan Aldıkları Mantarı Yiyen 3 Kişi Zehirlendiğini İleri Sürdü

MANAVDAN ALDIKLARI MANTARI YİYEN 3 KİŞİ ZEHİRLENDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ Sivas'ta manavdan aldıkları mantarı pişirip yedikten sonra zehirlendiklerini söyleyen 2'si kadın 3 kişi hastaneye başvurdu.

Önceki gün öğleden sonra manavdan aldıkları mantarı ikametlerinde pişirip yiyen Murat A. (34), Hatun A. (66) ile Fadime A. (33), rahatsızlandı. Yedikleri mantardan zehirlendiklerini ileri süren 3 kişi hastaneye gitti. Tedavilerinin ardından 3 kişi taburcu edilirken mantarı satan A.D. isimli kişi gözaltına alındı. Olay günü tüm mantarı sattığını ancak tek aileden şikayet geldiğini söyleyen A.D.'nin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

AMCASININ İSMİ İLE GELEN KİŞİ TARAFINDAN DOLANDIRILDI Sivas'ta bir kişi, amcasının adını kullanarak kendisinden 40 YTL para alarak dolandıran kişiden şikayetçi oldu.

Şahit adem Yüce Polis Merkezi'ne giden E.E., önceki gün işyerinde beklediği sırada bir kişinin gelerek, 'Hüseyin nerede' diye sorduğunu. Kendisinin amcasının adının da Hüseyin olması nedeni ile köyde dediğini söyledi. Şahsın, Sağlık il Müdürlüğü'nde çalışan Kezban Tümsek isimli kişinin kendisini gönderdiğini. Amcasından bir işlem için 40 YTL alacağının olduğunu ve onu istediğini belirten E.E., şahısa para verdiğini ve şahısın da amcasına iletmek üzere 'Kezban Tümsek. Parayı aldım. Selamlar' diye not yazdığını. Amcası geldiğinde notu verip olanı anlattığında amcasının kişileri tanımadığını söylediğinde dolandırıldığını anladığını söyleyerek şikayetçi oldu.

SİVAS'TA TRAFİK DENETİMLERİ Sivas'ta, İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 22 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bölge Trafik ve Şehiriçi Trafik Şubesi ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda 801 aracın kontrol edildiği, 130 araca ceza yazıldığı, 22 aracın da trafikten men edildiği belirtildi.

Uygulamalarda kontrol edilen araçların sürücülerinden 130'una ceza kesilirken, sürücülerin ehliyetlerine toplam 882 ceza puanı yazıldığı kaydedildi.

Bu arada kusurlu görülen 8 otomobil sürücüsü de ilgili maddelerden mahkemeye sevk edildi.

(İG-SE-Y) 21.05.2008 15:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title