Haberler

Sivas'ta Yerel Yönetimler

Sivas'ta Yıllar Önce Köy Garajları Olarak Kullanılan Boş Araziyi, Sivas Belediyesi, Açtığı İhale Sonucu Ortak Girişim Gurubuna 11 Milyon 92 Bin YTL'ye Sattı.

Sivas'ta yıllar önce köy garajları olarak kullanılan boş araziyi, Sivas Belediyesi, açtığı ihale sonucu Ortak Girişim Gurubuna 11 milyon 92 bin YTL'ye sattı.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, mülkiyeti Sivas Belediyesi'ne ait olan eski köy garajlarındaki taşınmaz mal olarak nitelendirilen arsanın belediye encümenin 19.12.2006 tarih ve 3541 sayılı kararı ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldığı belirtildi.

İhaleye giren firma ve kişiler arasında Emmioğlu, Yıltaş, Edip Kızıltoprak, Kemal Aksu ve Tuğra Kanepe'nin oluşturduğu Ortak Girişim Gurubu'nun en yüksek teklifi vererek, arsayı toplam 11 milyon 92 bin YTL'ye satın aldıkları bildirildi. Satılan arsanın 10 bin 572 metre kareden oluştuğu, ihaleyi alan Ortak Girişim Gurubu'nun buraya iş merkezleri ve konut kuracakları öğrenildi.

(İG-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title