Haberler

Sivas'ta Şehiriçi Ulaşım Zamlandı

Sivas'ta Şehiriçi Ulaşımda Tek Taşımacılık Yapılan Halk Otobüslerinin Fiyatlarında Yüzde 20 ile 25 Oranında Zam Yapıldı. Belediye Meclisinin Aldığı Karar Sonrasında Zamlı Tarifeye Bugün Başlandı.

Sivas'ta şehiriçi ulaşımda tek taşımacılık yapılan halk otobüslerinin fiyatlarında yüzde 20 ile 25 oranında zam yapıldı. Belediye meclisinin aldığı karar sonrasında zamlı tarifeye bugün başlandı.

Edinilen bilgiye göre, 5 Mart tarihinde toplanan belediye meclisi, aldığı kararla halk otobüsleri taşımacılığına yüzde 20 ile 25 oranında zam yapılmasına karar verdi.

Karar, bu gün yürürlüğe girerek, yolcular yeni tarife üzerinden taşınmaya başladı.

Yapılan değişiklikle 80 yeni kuruş olan tam bilet fiyatı yüzde 25 oranında zam yapılarak 1 YTL'ye, 50 yeni kuruş olan emekli ve öğrenci fiyatına da yüzde 20 oranında zam yapılarak 60 yeni kuruşa çıkarıldı.

Bir binimlik bilet kartın fiyatı 1 YTL 50 yeni kuruş olarak devam ederken, 3 binimlik bilet kartın fiyatı 3.50 YTL'den 3.80 YTL'ye, 5 binimlik bilet kartın fiyatının 5.50 YTL'den 6 YTL'ye çıkarıldı.

Bu arada taşımacılıkta yolcuların kullandığı kart bedellerinde ise indirime gidilirken, tam kart bedelinin 5 YTL'den 3 YTL'e, indirimli kart bedelinin de 6 YTL'den 4 YTL'ye indirildiği kaydedildi.

(İG-YS-Y) 15.03.2008 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title