Haberler

Sivas'ta Musev'den Akıncılar İlçesi'ne 5 Bin Fidan

İstanbul'da Faaliyet Gösteren Murat Yaşlılara Sağlık ve Eğitim Vakfı (Musev) Tarafından Akıncılar İlçesi'ne 5 Bin Adet Fidan Gönderildi.

İstanbul'da faaliyet gösteren Murat Yaşlılara Sağlık ve Eğitim Vakfı (MUSEV) tarafından Akıncılar İlçesi'ne 5 bin adet fidan gönderildi.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan MUSEV Akıncılar İlçe Sorumlusu Murat Sevinç, vakıf tarafından gönderilen fidanların ilçedeki resmi kurum ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtımını yaptıklarını söyledi.

Fidanların mahlep, ceviz, mazı, akasya ve çam fidanlarından oluştuğunu belirten Sevinç, ''Vakfımız kurucu başkanı Hacer Ünal Doğan ve eşi Mehmet Ünal Doğan tarafından Sivas Valiliği'nin başlattığı 'Yeşil Sivas İçin El Ele Projesi' kapsamında ilçemize 5 bin adet fidan gönderildi. Fidanlar kaymakamlık başta olmak üzere çeşitli kuruluşlara dağıtıldı'' dedi.

Sevinç, vakıf tarafından 10 bin adet daha fidan gönderileceğini anlatarak, ''Yeşillere bürünmüş Akıncılar'ı daha da yeşil yapmak için elimizden gelen bütün imkanları kullanacağız'' diye konuştu.

(SY-İG-YS-Y) 12.04.2008 17:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title