Haberler

Sivas'ta 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' Coşkusu

Sivas'ta 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' coşkusuDemokrasi ve Şehitler Mitingi, İstanbul Yenikapı ile beraber tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

Sivas'ta 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' coşkusu

Demokrasi ve Şehitler Mitingi, İstanbul Yenikapı ile beraber tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması'nın (FETÖPDY) askeri darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri, Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi, aynı anda, tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı Valilik Binası önünde düzenlenen mitinge Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Habip Soluk, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutan vekili Albay Çağlayan Polat, İl Jandarma Komutanı Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, askeri erkan, kamu kurum kuruluşlarının müdürleri siyasi parti temsilcileri ve yaklaşık 60 bin kişi katıldı. Yenikapı'daki mitingi dev ekrandan canlı izleyen vatandaşlar FETÖ'ye tepki göstererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Miting sonrası konuşma yapan Sivas Valisi Davut Gül, 15 Temmuz'da planlanan paralel ihanet çetesinin amacı gerçekleşseydi, milli iradeye el konulup, yöneticiler öldürülüp, tutuklanarak ülke bölünecek ve şer güçler ülkemizi işgal edeceklerdi. Ama herkesin bir hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dirayeti, milletimizin ferasetiyle uçurumun kenarında bir ülkenin nasıl kurtarıldığını hep birlikte gösterdiniz. Tek millet olmak böyle bişe olsa gerek. İlk geçenden itibaren milletimizin tüm farklılıklarını bir kenara bırakmak demokrasiye sahip çıktı. Ülkemiz için herkes tek yürek oldu. Bu uğurda başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title