Haberler

Sivas'ta Bin 836 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Sivas'ta, bin 836 öğrenciye 46 bin lira değerinde kırtasiye yardımı yapıldığı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere 46 bin 565 liralık kırtasiye desteği sağladı.

Hayat Ağacı Derneği, çocuklarının okul çantası, silgi, kalem ve defter gibi kırtasiye malzemelerini alamayan ailelere destek oldu. Gıda Bankasından her ay ihtiyaç sahibi kimselere yardımcı olan Hayat Ağacı Derneği, aynı şekilde bin 836 öğrenciye de kırtasiye yardımında bulundu. Dernek, ihtiyaç sahibi ailelere, çocuk sayısına göre belirlenen miktarlarda kırtasiye çeki verdi. Kırtasiye çeklerini alan aileler, çocukları ile belirlenen limitlerde kırtasiye alışverişi yaptı. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler, kendilerine verilen "Kırtasiye Alışveriş Çeki" ile Hayat Ağacı Derneğinin anlaşmalı olduğu bir alışveriş merkezinde okul eksiklerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title