Haberler

Sivas'ta Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Sivas'ta Çıkan Bıçaklı Kavgada Bir Kişi Ağır Yaralanırken, Olayla İlgili Bir Kişi de Tutuklandı.

Sivas'ta çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralanırken, olayla ilgili bir kişi de tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki akşam saat 21.30 sıralarında Altuntabak Mahallesi'nde bıçaklı kavga olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Olay yerinde bıçakla ağır şekilde yaralanan A.Ç. (20) isimli şahıs çağırılan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, olayla ilgili olarak M.Ö. (19) ile kardeşi B.Ö. (16) gözaltına alındı.

Karakolda ifade veren M.Ö, bıçakla yaralanan A.Ç.'nin sözlüsünü sürekli olarak telefonla rahatsız ettiğini öğrendiğinde A.Ç. ile telefonla konuştuğunu ve buluşmak için randevulaştıklarını, söz konusu yere geldiğinde telefon konuşmasını duyarak, buluşma yerine erken gelen kardeşi B.Ö. ile A.Ç. arasında kovalamaca yaşandığını gördüğünü, yanlarına gittiğinde de A.Ç.'yi bıçakla yaralı olarak gördüğünü ve kimin yaraladığını görmediğini söyledi.

İfadelerinin tamamlanmasından sonra mahkemeye sevk edilen iki kardeşten B.Ö. adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan tutuklanırken, ağabeyi M.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(İG-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title