Haberler

Sivas'ta 7 yıldır kayıp kişiyi öldürdükleri iddiasıyla yakalanan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Güncelleme:

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 7 yıl önce kaybolan ve cesedi Niğde'de üzerine beton döküldükten sonra toprağa gömülü bulunan Emrah Dinçer'in öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan aynı aileden 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 7 yıl önce kaybolan ve cesedi Niğde'de üzerine beton döküldükten sonra toprağa gömülü bulunan Emrah Dinçer'in öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan aynı aileden 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler İ.Ö, O.Ö, A.Ö, H.Ö ve H.Ö. adliyeye getirildi.

Zanlılar, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Şüphelilerden H.Ö. ve eşi H.Ö. adli kontrol şartıyla salıverildi, İ.Ö, O.Ö. ve A.Ö. tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2015 yılında Gemerek'te kaybolan Emrah Dinçer'in (37) bulunması için özel ekip kurmuş, Dinçer'in Niğde'de eniştesi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran polisler, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Niğde Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla tespit edilen bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek İ.Ö, O.Ö, A.Ö, H.Ö ve H.Ö'yü gözaltına almıştı.

Biri kadın olmak üzere aynı aileden gözaltına alınan 5 kişiden A.Ö, yeğenleri olan şüpheliler İ.Ö ve O.Ö'nün, kayınbiraderleri olan Dinçer'i 2015 yılında öldürerek daha önce hayvan alım satımı için kiralık kullandıkları ahırın bahçesine gömdüklerini itiraf etmişti.

Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğünden gönderilen kadavra köpeği "Eva"nın da desteğiyle gösterilen yerde iş makinesi yardımıyla kazı yapan polis ekipleri, Dinçer'e ait olduğu değerlendirilen kemikler ve giysi parçaları bulmuştu.

Bu arada Dinçer'e ait olduğu değerlendirilen kemik parçalarının kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Emrah Dinçer Gemerek Niğde Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title