Haberler

Sivas'ta '19 Mayıs' Fener Alayı

Sivas'ta '19 Mayıs' Fener AlayıSivas'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Fener Alayı düzenlendi.

Sivas'ta ' 19 Mayıs' Fener Alayı

Sivas'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Fener Alayı düzenlendi. Yürüyüşe katılanlar, ellerindeki bayraklar ve meşaleler ile sloganlar atarak bayramın 97'inci yıl dönümünü kutladı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Fener Alayı düzenlendi. 4 İşletme Kavşağı'ndan başlayan yürüyüşe, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu ve partililer, kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerindeki bayraklar ve meşaleler ile yürüyüşe katılan yaklaşık 500 kişi 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları atarak Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Yürüyüş, kent meydanında saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Daha sonra buradaki Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yapan Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi Başkanı Nurten Yanalak, hafta sonu Sivasspor'un maçı nedeniyle yürüyüşü bugüne ertelediklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title