Haberler

Sivas: Suşehri'ndeki Okulların Sıraları Yenilendi…

- Sivas'ın Suşehri İlçesi ve Köylerindeki Okulları Dağıtılmak Üzere Gönderilen 285 Adet Yeni Okul Sıra ve Masası, Yetkililere Teslim Edildi.

- Sivas'ın Suşehri İlçesi ve köylerindeki okulları dağıtılmak üzere gönderilen 285 adet yeni okul sıra ve masası, yetkililere teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Suşehri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne talep ettikleri 285 sıra ve masanın Donanım Dairesi Müdürlüğü tarafından gönderildiğini söyledi.

Bu yeni masa ve sıralar ile büyük bir sıkıntının ortadan kalktığını dile getiren Güler, sıra ve masaların Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Karşıyaka, Esenyaka ve Çataloluk İlköğretim okullarına dağıtılacağını kaydetti. Güler, Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret ve Meslek Lisesi'ne de sıra ile masa gönderileceğini sözlerine ekledi.

Diğer taraftan okullara gönderilen masa ve sandalyeler, üzerinde eğitim yapacak öğrenciler tarafından büyük bir sevinç eşliğinde sınıflarına taşındı.

(SY-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title